HDD Yerine SSD Alınır mı?

Yalnız 240 GB bir SSD sisteme pek yetmez gibi. Oyun oynayan biriysen sıkıntı yaratabilir. Yanına 500 GB bir HDD alırsan ilerde rahat edersin:D
Evet ondanda korkmuyor değilim ama şunu düşündüm. Zaten fps alabildiğim bir pc değil. 1 2yıl daha beni geçindirmesini istiyorum. Lolde fps artışıolsunyeter ölü hdd attıktan ve bakım yaptıktan sonra

Dell N4050 bilgisayar SSD ile birlikte piyasadaki çoğu bilgisayardan daha güzel bir kullanım sunuyor hız ve stabilite olarak, özellikle Windows 7'de. 2 yıl önce Sandisk SSD Plus 120 gb modelini almıştım, sadece sistem düzgün çalışsın ve üç beş tane de program ihtiyacında olduğum için gayet yetiyor. Sistem hızı zaten çok iyi HDD ile karşılaştırılamaz bile, hatta artık SSD'siz bilgisayar üretilmemeli bence neler çekmişiz :) . Yalnız bu bilgisayarın sorunu şu, Dell destek vermiyor Windows 8.1 için bile test etmeden bıraktı. Windows 10'a geçsem SSD ile müthiş bir performans gösterecek ama sanırım AMD kart sorun çıkarıyormuş Windows 10'da. Siz hangi işletim sistemindesiniz, 10'a geçtiyseniz durum nedir acaba?
Isınma probleminiz için de birincil yapmanız gereken şey fan temizliği ve termal macun değişimi, ısınma durumu için en önemli nokta bu, SSD ile çok bir alakası yok sanıyorum. Ben N4050 dizüstümün bu tür işlerini kendim yapıyorum belirli aralıklarla çok faydalı oluyor. Eliniz yatkınsa siz de yapabilirsiniz değilse bir servise verebilirsiniz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı