HDD Yerine SSD Alınmalı mı?

Berk5467

Decapat
Katılım
18 Mayıs 2019
Mesajlar
2
Selamlar yakın zamanda Donanım Arşivi 3.5 almayı planlıyorum. 480 GB SSD'nin bana yetmeyecegini biliyorum ancak Adata 960GB SU650 SATA3 2.5" 520 MB Okuma 450 MB Yazma hızındaki HDD yerine koymak performansı daha hızlı yapar ama, verim de alırım ama darbogaz donma sorunları yapar mı?

Adata 960GB SU650 3D NAND SATA3 2.5" SSD (520 MB Okuma / 450 MB Yazma)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Depolama senin için önemliyse ilk alman gereken HDD'dir. Bende 7 tane 1TB HDD var, az bile geliyor. HDD'yi yüksek hızlı almana gerek yok. Düşük sesli bir tane al ki başını ağrıtmasın. Daha sonra durumunu ayarladığın zaman bir SSD alırsın.
 
Yakında bende aynı bilgisayarı alacağım. SSD alman senin için daha yararlı olur. Ancak o bilgisayardaki anakartı MSI B450M PRO-VDH PLUS 3466MHz(OC) Anakarta yükseltip M.2 SSD takman senin için daha sağlıklı olur. M.2 SSD'ler normal SSD'lere göre daha hızlı çalışır.
 
480 GB yerine 960 GB olan SSD alacağınıza Seagate 2 TB HDD almanız sizin için daha iyi olacaktır. Çünkü aradaki fiyat farkına az ekleme ile 2 TB HDD alınabiliyor.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı