mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.542 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #11 Her şey akar PC kullanmakta başka bir evreye geçersin harika bir his. SSD olan laptop kullanmıştım 10 saniyede windows açılıyor ve çoğu yan program kısa sürede açılıyor. Şimdi masaüstünde HDD var bu şekilde idare ediyorum.
Her şey akar PC kullanmakta başka bir evreye geçersin harika bir his. SSD olan laptop kullanmıştım 10 saniyede windows açılıyor ve çoğu yan program kısa sürede açılıyor. Şimdi masaüstünde HDD var bu şekilde idare ediyorum.
AliSezgin_0 Kilopat Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 92 6 Mart 2021 #12 Umut 77 dedi: FPS'te artış olmaz. SSD'ye kurduğunuz programlar HDD'ye göre daha hızlı açılır. Genişletmek için tıkla... Peki FPS'i nasıl arttırabilirim?
Umut 77 dedi: FPS'te artış olmaz. SSD'ye kurduğunuz programlar HDD'ye göre daha hızlı açılır. Genişletmek için tıkla... Peki FPS'i nasıl arttırabilirim?
Umut 77 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 4.860 Çözümler 16 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #13 AliSezgin_0 dedi: Peki FPS'i nasıl arttırabilirim? Genişletmek için tıkla... Aldığınız FPS'ten memnun değil misiniz? Sisteminiz nedir?
AliSezgin_0 dedi: Peki FPS'i nasıl arttırabilirim? Genişletmek için tıkla... Aldığınız FPS'ten memnun değil misiniz? Sisteminiz nedir?
1 1.9 TDI Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.610 Çözümler 2 6 Mart 2021 #14 AliSezgin_0 dedi: FPS artması için ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı takabilirsin.
AliSezgin_0 dedi: FPS artması için ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı takabilirsin.
AliSezgin_0 Kilopat Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 92 6 Mart 2021 #15 Umut 77 dedi: Aldığınız FPS'ten memnun değil misiniz? Sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani. 1.9 TDI dedi: Ekran kartı takabilirsin. Genişletmek için tıkla... Mesela hangi ekran kartı laptop bu arada. Umut 77 dedi: Aldığınız FPS'ten memnun değil misiniz? Sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... HP Pavilion 17 notebook PC.
Umut 77 dedi: Aldığınız FPS'ten memnun değil misiniz? Sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani. 1.9 TDI dedi: Ekran kartı takabilirsin. Genişletmek için tıkla... Mesela hangi ekran kartı laptop bu arada. Umut 77 dedi: Aldığınız FPS'ten memnun değil misiniz? Sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... HP Pavilion 17 notebook PC.
Umut 77 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 4.860 Çözümler 16 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #16 @AliSezgin_0 Laptopsa çift kanal RAM yapıp işlemcinin performansını arttırabilirsiniz. Güç seçeneklerinden yüksek performansa alabilirsiniz.
@AliSezgin_0 Laptopsa çift kanal RAM yapıp işlemcinin performansını arttırabilirsiniz. Güç seçeneklerinden yüksek performansa alabilirsiniz.
AliSezgin_0 Kilopat Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 92 6 Mart 2021 #17 Umut 77 dedi: @AliSezgin_0 laptopsa çift kanal RAM yapıp işlemcinin performansını arttırabilirsiniz. Güç seçeneklerinden yüksek performansa alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ayarlı zaten. LoL'de 20 FPS alıyorum ilk oynadıgımda 60 FPS sabit alıyordum gittikçe düşmeye başladı FPS.
Umut 77 dedi: @AliSezgin_0 laptopsa çift kanal RAM yapıp işlemcinin performansını arttırabilirsiniz. Güç seçeneklerinden yüksek performansa alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ayarlı zaten. LoL'de 20 FPS alıyorum ilk oynadıgımda 60 FPS sabit alıyordum gittikçe düşmeye başladı FPS.
1 1.9 TDI Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.610 Çözümler 2 6 Mart 2021 #18 AliSezgin_0 dedi: Nasıl yani. Mesela hangi ekran kartı laptop bu arada. HP Pavilion 17 notebook PC. Genişletmek için tıkla... Masaüstü zannetim. Laptopa ekran kartı takamazsınız.
AliSezgin_0 dedi: Nasıl yani. Mesela hangi ekran kartı laptop bu arada. HP Pavilion 17 notebook PC. Genişletmek için tıkla... Masaüstü zannetim. Laptopa ekran kartı takamazsınız.
AliSezgin_0 Kilopat Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 92 6 Mart 2021 #19 1.9 TDI dedi: Masaüstü zannetim. Laptopa ekran kartı takamazsınız. Genişletmek için tıkla...
1 1.9 TDI Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.610 Çözümler 2 6 Mart 2021 #20 AliSezgin_0 dedi: Genişletmek için tıkla... Ama e-GPU var kullanmak için uğraştırıcı. Wi-Fi adaptörünün soketine takarak kullanılabiliyor. Bir de güç kaynağı gerek.
AliSezgin_0 dedi: Genişletmek için tıkla... Ama e-GPU var kullanmak için uğraştırıcı. Wi-Fi adaptörünün soketine takarak kullanılabiliyor. Bir de güç kaynağı gerek.