Çözüldü HDD yerine SSD mi takılıyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İşlemci34

Zeptopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
WD Green 2.5 240GB, WD Blue 1TB (2012)-TRL 685
Anakart
Asus PRIME A320M-K
Öncelike PC'min parçalarının ratelerine bakıyordum baktım boot Drive olarak çok kötü gösteriyor değeri. SSD tercih edin diyor benim de kafam karıştı elbette. Benim 1 TB sabit disk takılı bir de 240 GB SSD. Acaba HDD yerine SSD mi takılıyor? Beni bir bilgilendirin ya.

Çözüm
Önemli olan sisteminizin hangi diske kurulu olduğu.
SSD ye kurulu ise ek depolama alanı olarak HDD takılı olması sistemin hızını etkilemez. HDD üzerine çalışan programlar kurdu iseniz az çok etkileyebilir ama dikkat çeker seviyede olmamalı.
Önemli olan sisteminizin hangi diske kurulu olduğu.
SSD ye kurulu ise ek depolama alanı olarak HDD takılı olması sistemin hızını etkilemez. HDD üzerine çalışan programlar kurdu iseniz az çok etkileyebilir ama dikkat çeker seviyede olmamalı.

Çözüm
Öncelike PC'min parçalarının ratelerine bakıyordum baktım boot Drive olarak çok kötü gösteriyor değeri. SSD tercih edin diyor benim de kafam karıştı elbette. Benim 1 TB sabit disk takılı bir de 240 GB SSD. Acaba HDD yerine SSD mi takılıyor? Beni bir bilgilendirin ya.

Takılıyor HDD yeri degil de SATA desen daha doğru olacaktır.

Peki hangi SSD'leri önerirsiniz?
Elbette slot var ise ki vardır M2 tip bir SSD olmalı. Çok etkiler.
SSD önerisi için yeni konu açarsanız en sağlıklı öneriye ulaşabilirsiniz. Benim bu konudaki bilgim yetersiz ama aşağı yukarı dandik olmayan her M2 SSD sizi tatmin edecektir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı