HDD yerine SSD takınca hatalar ve virüsler gider mi?

Rosso Valentino

Kilopat
Arkadaşlar benim pek kullanmadığım eski bir bilgisayarım vardı. Bu bilgisayara defalarca format atmayı ve sıfırlamayı denedim ama doğru yapmama rağmen her seferinde bir sorun çıktı. Bu bilgisayara format atılamıyor yani. Bilgisayarı 1 sene önce almıştım ama birkaç ay önce daha kaliteli bir PC topladım ve bu eski bilgisayarı da odamın bir köşesine kurdum fakat çok kullanmıyorum. Kullanmamamın nedeni fidye virüsü kapması. Ayrıca Windows'da iyi çalışmıyor. Çoğu işi virüs yüzünden yapamıyorum. En önemlisi de Harddiskde sorun var. Çalışırken takır tukur sesler çıkarıyor. Bu harddiskten kurtulmak istiyorum. Benim sorum şu:

Ben bu harddiski çıkarıp yerine sıfır SSD almayı düşünüyorum. Sonra da bu SSD'ye yeni Windows kurup kullanmak istiyorum. Acaba bu harddiski çıkarıp SSD takınca bir bu virüsten ve Windows hatalarından tamamiyle kurtulur muyum? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet kurtulursun. Fakat eski HDD'deki TÜM bilgilerini aktarırsan, kurtulamazsın. Bence bilgilerin/dosyaların önemliyse Bedava Avast kurmanı öneririm. Kaspersky kullanabilirsin.

İçinde önemli bir şeyim yok. HDD'yi çıkardığım gibi çöpe atacağım. Dediğim gibi bilgisayarı pek kullanmıyorum. Sadece kardeşim arada sırada PUBG tarzı oyunlar oynar belki. Bunun için düşük bütçeli SSD önerin var mı peki?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı