Kasada SSD yerine HDD veya HDD yerine SSD takılır mı?

multiverse

Kilopat
Katılım
18 Mayıs 2018
Mesajlar
42
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kasa da SSD yerine HDD veya HDD yerine SSD takılır mı? PC'de takılı 3 tane diskim mevcut. Biri SSD kendi yerinde takılı. Öbür ikisi de HDD. Ben 1 tane daha HDD almak istiyorum. Onu SSD kısmına takarsam sıkıntı olur mu? Aklıma takıldı.
 
Anakartınızda SATA girişi kalmadıysa bir adet depolama birimini çıkararak yerine dilediğiniz türde depolama birimi takabilirsiniz.
 
Anakartına soket ile bağlıysa SSD'in takabilirsin onun haricinde bazı pin çeviricileri ile takabliyorsun ama sana tavsiye etmem SSD'nin olması her zaman iyidir bence takmak yerine usb den harici olarak kullanabilirsin HDD yi .
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı