HDD yerine SSD takınca 'Verifying DMI Pool Data' ekranı geliyor

Kare Tilki

Hectopat
Daha fazla  
HDD yerine SSD takınca böyle bir ekran geldi ve sonra PC kendini kapatıyor, ne yapmalıyım?
SSD HDD yerine geçti HDD DVD yerine taktım.
Windows 7.

Dosya Ekleri

• IMG20230305213213.jpg
    IMG20230305213213.jpg
    301 KB · Görüntüleme: 185
Pin oluştur falan diyor gerekiyor mu?

O mecburiydi sanırsam, kolay bir şey yapın hocam. İşlemci modeliniz mesela, unutmayacağınız bir şey olsun, 9650 olabilir dediğim gibi.

Dosya Ekleri

• IMG20230307180926.jpg
    IMG20230307180926.jpg
    176,6 KB · Görüntüleme: 17
Hocam şimdi aynı ISO ile başka bir bilgisayara format atacağım ben de, 4GB RAM'i var onun da. Bakalım sizin ki gibi bir sorun olacak mı?
Hocam ram 3.25 GB gözüküyor ekstra bir şey mi yapmak lazım?
Bilemedim şimdi.

Hocam şimdi aynı ISO ile başka bir bilgisayara format atacağım ben de, 4 GB RAM'i var onun da. Bakalım sizin ki gibi bir sorun olacak mı?

Bilemedim şimdi.

Hocam sistem çalışıyor bu biraz farklı durum yeni konu açayım en iyisi anakarttan dolayı olabilir yardımlarınız için çok teşekkür ederim bu konu artık bitebilir:D

Hocam sistem çalışıyor bu biraz farklı durum yeni konu açayım en iyisi anakarttan dolayı olabilir yardımlarınız için çok teşekkür ederim bu konu artık bitebilir:D
Foxconn bu arada anakart öyle bir sorunu olduğunu duydum ondan kaynaklıysa.

Hocam şimdi aynı ISO ile başka bir bilgisayara format atacağım ben de, 4 GB RAM'i var onun da. Bakalım sizin ki gibi bir sorun olacak mı?

Bilemedim şimdi.

Hocam bu konu kapanmıştı ama tanıdığınız biri var mı galiba BIOS güncelleme lazım açtığım yeni konu boş kaldı :(

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı