HDD'de bulunan Windows'u silme

Oywle

Hectopat
2 işletim sistemi var; biri SSD'de, digeri ise HDD'de olan. Ben HDD'de olanı silmek istiyorum ama SSD'de olan Windows'a ulaşamıyorum. Nasıl cözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı Kapatın - Daha sonrasında bilgisayarı açın açılırken Delete tuşuna sürekli basın spamleyin. Sonrasında BIOS ekranına gireceksiniz, girdikten sonra boot menüsünü bulun Boot Option #1 i bulun üzerine gelip Enter diyin ve açılan listede SSD marka modelinizi seçin sonrasında F10 a basın Evet uyarısı çıkacaktır Evet e basın ve sistemin açılmasını bekleyin.

Bilgisayarı kapatın - daha sonrasında bilgisayarı açın açılırken delete tuşuna sürekli basın spamleyin. Sonrasında BIOS ekranına gireceksiniz, girdikten sonra boot menüsünü bulun boot option #1'i bulun üzerine gelip enter deyin ve açılan listede SSD marka modelinizi seçin sonrasında F10'a basın evet uyarısı çıkacaktır evet e basın ve sistemin açılmasını bekleyin.

Windows düzgün başlatılamadı uyarısı aldım.

SSD diskinde bulunan sistem hasar görmüş olabilir. Tekrardan işletim sistemini HDD üzerinen açın. Elinizde USB bellek var ise bir işletim sistemini USB ye boot edin. Format atarak temiz bir sistem kurun SSD ye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı