Çözüldü HDD'de kalan Windows'u silmek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Saytoo

Kilopat
Katılım
11 Ağustos 2015
Mesajlar
110
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Biçimlendirmeyi bende biliyorum fakat Diskin içinde Windows'tan başka dosyalarımda var ama o dosyaların gitmesini istemiyorum. Başka bir yere atamayacak kadar da büyük. Yardımcı olabilecek varmı ?
 
Çözüm
Eski diskteki Windows klasörünün adını Windows.old olarak değiştir, daha sonra disk temizlemeyi aç ve temizleme yaparken, ''sistem dosyalarını temizle'' seçeneğine bas.
PC'nize format atmayı düşünüyorsanız HDD'de ek bir bölüm açıp oraya dosyalarınızı attıktan sonra sadece Windows'un olduğu bölümü biçimlendirin kurulum ekranında. Eğer bunu yapmak istemezseniz, Windows'u sıfırla özelliği var. Dosyalarınızı koruyup Windows'u yeniden yüklüyor.

Eğer ki, yeni bir sistem alacaksanız ve HDD'yi orada kullanmak istiyorsanız ki tahminim bu yönde, bırakın kalsın hiçbir şey ellemeyin. Yeni bilgisayarınıza HDD'yi takın ve şu videoyu takip edin;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Windows 10'un sistemi sıfırlama özelliği var. "bu sistemi sıfırla" diye bir ayar olması lazım ararasnız çıkar. Yahut ayarlar-update ve sıfırlama kısmından bulabilirsiniz. Orada dosyaları silmeden sıfırlama özelliği var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı