Çözüldü HDD'de olan işletim sistemi nasıl silinip SSD'ye kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ThePentium

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle merhaba,
HDD'ye format atmak istiyorum ama öyle tekrar kurmayacağım, tamamen işletim sistemini silip SSD'ye kuracağım fakat sorun şurada. Ben HDD'den tamamen işletim sistemini sildikten sonra SSD'ye kuracağım ama laptopta tek disk koyma yeri var. Ben önce HDD'de ki işletim sistemini silip, sonra SSD'ye kurmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?

Çözüm
Öncelikle HDD'ye tam format ile hiçbir şey kalmayana kadar kaldırarak daha sonra USB format imajı ile SSD'ye tekrardan temiz kurulum yapman gerekiyor. İki işletim sistemi sorunu yaşamamak için tamamen kaldırdığına emin olmalısın.
Öncelikle HDD'ye tam format ile hiçbir şey kalmayana kadar kaldırarak daha sonra USB format imajı ile SSD'ye tekrardan temiz kurulum yapman gerekiyor. İki işletim sistemi sorunu yaşamamak için tamamen kaldırdığına emin olmalısın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Öncelikle HDD'ye tam format ile hiçbir şey kalmayana kadar kaldırarak daha sonra USB format imajı ile SSD'ye tekrardan temiz kurulum yapman gerekiyor iki işletim sistemi sorunu yaşamamak için tamamen kaldırdığına emin olmalısın.

Demek istediğim şu. Ben HDD'den sildikten sonra HDD'yi çıkarsam sonra SSD'yi taksam ve kurulum yapabilir miyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı