İşletim Sistemi Nasıl Kurulur?

8 GB'lık USB kullanın. Evet sorunsuz deneme sürümü kullanabilirsiniz. Microsoft'un sitesinden güncel ISO dosyasıyla USB'ye kurulum yaparsınız öyle kurulumu başlatırsınız.
İlgin için çok teşekkür ederim. Bu arada güncel ISO dosyasını nereden bulabilirim? :)

İkisi de alışveriş yaptığım güvenilir satıcılar. Bu fiyata lisans sahibi olabiliyorsunuz, her bütçeye uyar. Dediğiniz gibi herkesin 500 lira verip kutulu lisans almaya bütçesi yok. Kurumsal bilgisayar için alıyorsanız kutulu almakta fayda var tabii ki.
Çok soru soruyorum ve vaktini alıyorum kusura bakma yaptığım işi tam yapmak istiyorum. Neyse soruma geliyim. Bu verdiğiniz 2 linke baktım çok uygunlar alınabilir. Bunlar kaç yıllık lisans?

Yıllık değil ömürlük, herhangi bir süre kısıtlaması yok. Yardım etmek görevimiz, cevap aldığınız halde aynı şeyleri tekrar tekrar sormadığınız sürece bir sorun yok. :)
Lisans kodunu nasıl atıyorlar peki? Mesaj demişler ama e-posta ile herhalde değil mi? Bir de ISO indirme linki vermiştiniz bana, orada Windows 10 Pro ve Home vardır yazıyor ama normal Windows 10, Windows N ve Windows Single L. var. Hangisini seçmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
E-mail ile atarlar, telefonunuz siteye kayıtlı ise telefona da atabilirler ek olarak. Monsternetwork firması hem e-mail hem telefona göndermişti. Diğer linkteki firma e-mail istedi ona gönderdi. Windows 10 yazanı indirin, ister Home olarak etkinleştirin ister Pro.

E-mail ile atarlar, telefonunuz siteye kayıtlı ise telefona da atabilirler ek olarak. Monsternetwork firması hem e-mail hem telefona göndermişti. Diğer linkteki firma e-mail istedi ona gönderdi. Windows 10 yazanı indirin, ister Home olarak etkinleştirin ister Pro.
Peki indirirken Rufus dışında başka program kullanmama gerek var mı? Normal Windows 10 indirirince Pro'yu satın alınca Pro'ya mı dönüşüyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rehberde ne yapılıyorsa onları takip edin. Son sorunuzun cevabını verdim zaten, "ister Home etkinleştirin ister Pro" diye. Windows 10 sabit. Bir şeye dönüşmüyor. Home lisansı yazınca Home oluyor, Pro lisansı yazınca Pro oluyor.

Rehberde ne yapılıyorsa onları takip edin. Son sorunuzun cevabını verdim zaten, "ister Home etkinleştirin ister Pro" diye. Windows 10 sabit. Bir şeye dönüşmüyor. Home lisansı yazınca Home oluyor, Pro lisansı yazınca Pro oluyor.
Yusuf bey ben windows 10 usb belleğimi hazırladım son hali bu. Doğru mu yaptım? Artık kuruluma geçebilir miyim?

Ekran Alıntısı.PNG

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı