HDD'de oluşan bad sector

Eğer bir süre kullanacaksanız HDD Regenerator kullanıp diskinizin biraz da olsa onarılmasını sağlayın. Ama unutmayın diskiniz bozuk, tamamen düzeltilemez ve verileriniz her an gidebilir.

Evet fiziksel olarak tamir edilemesede yazılımsal olarak mümkün. Kırık bacağı alçıya almak gibi. Okum yazma hızları tüm bozuk sektorler gizlendiğinde normale dönecektir.

Ben bir şey demedim Linkte vermedim.
Kusura bakmayın. İkinizde fotoğrafı mavi renkte olunca karıştırdım. Hiç isimlere bakmamışım

Dediğiniz disk bu mudur ?
Toshiba 3.5" 1TB P300 SATA 3.0 64MB Önbellek 7200 Rpm Harddisk

Evet fiziksel olarak tamir edilemesede yazılımsal olarak mümkün. Kırık bacağı alçıya almak gibi. Okum yazma hızları tüm bozuk sektorler gizlendiğinde normale dönecektir.
O tür yazılımları biliyorum, bozuk partisyonları gizleyerek çözüm buluyorlar lakin sorunsuz ve stabil olmadığı söyleniyor. 3 yıl önce başıma gelen bad sector olayında bayagi araştırmıştım bunları sonra riske girmeye değmeyeceğine karar verip yenisini almıştım.
Konu sahibine de aynısını tavsiye ediyorum

Kesinlike. Zaten daha önceki mesajlarda belirttim. HDD'nin bir ayağı çukurda artık. Önemsiz dosyalar için kullanılabilir. Save dosyaları farklı diskte olmak şartıyla oyun kurulabilir. Ya da online savesi olan oyunlar vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…