Gripex Megapat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 918 Yer Niffelheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2016 #1 Forumdakilerin düşünceleri merak ettim benim fikrimce Seagate daha kaliteli düşüncelerinizi belirtip ankete katılırsanız seçim zorluğu yaşıyanlara yardımcı oluruz
Forumdakilerin düşünceleri merak ettim benim fikrimce Seagate daha kaliteli düşüncelerinizi belirtip ankete katılırsanız seçim zorluğu yaşıyanlara yardımcı oluruz
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.693 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2016 #2 İkisi de kaliteli markalar, hangisi ucuzsa onu alırım.
Thermes Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 5.437 Makaleler 61 Çözümler 4 7 Şubat 2016 #3 Seagate, Disklerdeki Yüksek Hata Oranı Sebebiyle Dava Edildi - Technopat Aklınızda bulunsun.
Persistent Hectopat Katılım 5 Temmuz 2015 Mesajlar 772 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2016 #4 Tabii ki de WD.
Carlzberg Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Mart 2015 Mesajlar 3.423 Makaleler 9 Çözümler 12 7 Şubat 2016 #5 Seagate.
Alperen Cıngıl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 1.322 Makaleler 5 Yer Antakya, Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşire 7 Şubat 2016 #6 Seagate! Thermes dedi: Seagate, Disklerdeki Yüksek Hata Oranı Sebebiyle Dava Edildi - Technopat Aklınızda bulunsun. Genişletmek için tıkla... İlk hatalarında o firmayı eleyemezsiniz.
Seagate! Thermes dedi: Seagate, Disklerdeki Yüksek Hata Oranı Sebebiyle Dava Edildi - Technopat Aklınızda bulunsun. Genişletmek için tıkla... İlk hatalarında o firmayı eleyemezsiniz.
A a.freak Hectopat Katılım 6 Aralık 2015 Mesajlar 302 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2016 #7 Hata oranı nedeniyle WD ama bende Seagate kullanıyorum bir problem yok. İkisi de kaliteli markalardır biraz şans işi sanırım.
Hata oranı nedeniyle WD ama bende Seagate kullanıyorum bir problem yok. İkisi de kaliteli markalardır biraz şans işi sanırım.
N NDNG Forever Hectopat Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2016 #8 Uzun zaman seagate kullandım. Okuma ve yazma hızı western digitale göre yüksek oluyor genelde.
Thermes Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 5.437 Makaleler 61 Çözümler 4 7 Şubat 2016 #9 Alperen Cıngıl dedi: Seagate! İlk hatalarında o firmayı eleyemezsiniz. Genişletmek için tıkla... "Aklınızda bulunsun" mesajından böyle bir sonucu çıkarmak ilginç. Seagate'nin bütün HDD'leri böyledir dememişim dikkat ettiysen, aklında bulunsun demişim.
Alperen Cıngıl dedi: Seagate! İlk hatalarında o firmayı eleyemezsiniz. Genişletmek için tıkla... "Aklınızda bulunsun" mesajından böyle bir sonucu çıkarmak ilginç. Seagate'nin bütün HDD'leri böyledir dememişim dikkat ettiysen, aklında bulunsun demişim.