Anladım. Yani demek istediğiniz şey: Kasayı aç, HDD'yi sök, SSD'yi tak, ardından Windows'u kur. Öyle mi?Normal olarak kurabilirsiniz. Dikkat etmenizi önerdiğim bir şey var, HDD'yi çıkarın kurulum yaparken. Yanlışlıkla Boot kısmı HDD'ye kurulmasın.
Hocam bu işlerden anlamıyorum ama elimde Windows 10 orijinal Key var. Windows'u kendi sitesinden yüklesem ve o Key'i girsem olur mu? USB şart mı?Herhangi bir ayara gerek yok. Sadece AHCI ve UEFI modu açık olsun ve kurulum USB'niz GPT şeklinde biçimlendirilmiş olsun. Windows'u SSD'ye GPT olarak kurmanız gerekiyor. MBR ile SSD performansını gösteremiyor.![]()
Hocam Windows'u kurmak için USB lazım. ISO dosyasını USB'ye Rufus ile yazdırdıktan sonra kurun Windows'u. Kurulunca lisans anahtarınız ile etkinleştirebilirsiniz.Hocam bu işlerden anlamıyorum ama elimde Windows 10 orijinal Key var. Windows'u kendi sitesinden yüklesem ve o Key'i girsem olur mu? USB şart mı?
Hocam, USB'ye kurdum varsayalım. Kasama SSD'yi taktım ve Windows'u kurmaya başladım. Diski kısmına gelince benim SSD ve HDD'yi nasıl oluşturmam gerek? Yani Windows için SSD'de kaç GB yer atayım? SSD'yi bölmeme gerek var mı bir de?Hocam Windows'u kurmak için USB lazım. ISO dosyasını USB'ye Rufus ile yazdırdıktan sonra kurun Windows'u. Kurulunca lisans anahtarınız ile etkinleştirebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.