HDD'de Windows varken SSD'ye Windows kurmak

LinkAdam

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, şu an Windows'um HDD'nin içerisinde. Yakın zamanda SSD akacağım ve doğal olarak Windows'u SSD'ye kuracağım. Normal olarak kurulur mu SSD'ye yoksa herhangi bir ayarı var mı?

Herhangi bir ayara gerek yok. Sadece AHCI ve UEFI modu açık olsun ve kurulum USB'niz GPT şeklinde biçimlendirilmiş olsun. Windows'u SSD'ye GPT olarak kurmanız gerekiyor. MBR ile SSD performansını gösteremiyor. :)
Hocam bu işlerden anlamıyorum ama elimde Windows 10 orijinal Key var. Windows'u kendi sitesinden yüklesem ve o Key'i girsem olur mu? USB şart mı?

Hocam bu işlerden anlamıyorum ama elimde Windows 10 orijinal Key var. Windows'u kendi sitesinden yüklesem ve o Key'i girsem olur mu? USB şart mı?
Hocam Windows'u kurmak için USB lazım. ISO dosyasını USB'ye Rufus ile yazdırdıktan sonra kurun Windows'u. Kurulunca lisans anahtarınız ile etkinleştirebilirsiniz.

Hocam Windows'u kurmak için USB lazım. ISO dosyasını USB'ye Rufus ile yazdırdıktan sonra kurun Windows'u. Kurulunca lisans anahtarınız ile etkinleştirebilirsiniz.
Hocam, USB'ye kurdum varsayalım. Kasama SSD'yi taktım ve Windows'u kurmaya başladım. Diski kısmına gelince benim SSD ve HDD'yi nasıl oluşturmam gerek? Yani Windows için SSD'de kaç GB yer atayım? SSD'yi bölmeme gerek var mı bir de?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı