Oywle Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 450 Çözümler 3 12 Kasım 2021 #1 Arkadaşlar Steam'den aldıgım GTA V oyununu HDD'ye kurmuştum SSD aldım bugün ve HDD de olan oyunu SSD'ye nasıl taşırım?
Arkadaşlar Steam'den aldıgım GTA V oyununu HDD'ye kurmuştum SSD aldım bugün ve HDD de olan oyunu SSD'ye nasıl taşırım?
KS KS Oywle Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 450 Çözümler 3 12 Kasım 2021 #11 FDR dedi: Steam kütüphanenizden oyuna tıklayın. Çıkan geniş ekranın sağ tarafındaki ayarlar simgesine tıklayıp yönet deyin. Açılan küçük kısımda "yerel dosyalara göz at" yazısına tıklayın. O sizi oraya atacak. Genişletmek için tıkla... Yanlız gta 5 şuanda yüklü degil diye gösteriyor ama hdd de dosyaları mavcut. Artı 0 Eksi
FDR dedi: Steam kütüphanenizden oyuna tıklayın. Çıkan geniş ekranın sağ tarafındaki ayarlar simgesine tıklayıp yönet deyin. Açılan küçük kısımda "yerel dosyalara göz at" yazısına tıklayın. O sizi oraya atacak. Genişletmek için tıkla... Yanlız gta 5 şuanda yüklü degil diye gösteriyor ama hdd de dosyaları mavcut.
FDR Centipat Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 222 Çözümler 1 12 Kasım 2021 #12 Oywle dedi: Teşekkürler. Yalnız benim Steam klasörüm eski HDD'ydi ben o eski HDD'yi cıkarttım yerine SSD taktım SSD'ye Steam kurdum. Genişletmek için tıkla... Ha o zaman oyunu yeniden indirmeniz gerekiyor. Anladığım kadarıyla taşımak istediğiniz oyun bilgisayarınıza takılı hiçbir sürücüde yok. Artı 0 Eksi
Oywle dedi: Teşekkürler. Yalnız benim Steam klasörüm eski HDD'ydi ben o eski HDD'yi cıkarttım yerine SSD taktım SSD'ye Steam kurdum. Genişletmek için tıkla... Ha o zaman oyunu yeniden indirmeniz gerekiyor. Anladığım kadarıyla taşımak istediğiniz oyun bilgisayarınıza takılı hiçbir sürücüde yok.
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 12 Kasım 2021 #13 Oywle dedi: Yalnız GTA 5 şu anda yüklü degil diye gösteriyor ama HDD de dosyaları mavcut. Genişletmek için tıkla... GTA V şu an diğer diskte. Diskte sisteme bağlı değilse yüklü değil diye gözükür. Artı 0 Eksi
Oywle dedi: Yalnız GTA 5 şu anda yüklü degil diye gösteriyor ama HDD de dosyaları mavcut. Genişletmek için tıkla... GTA V şu an diğer diskte. Diskte sisteme bağlı değilse yüklü değil diye gözükür.
KS KS Oywle Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 450 Çözümler 3 12 Kasım 2021 #14 Arrandale0 dedi: GTA V şu an diğer diskte. Diskte sisteme bağlı değilse yüklü değil diye gözükür. Genişletmek için tıkla... Galiba en kolay yolu tekrardan yüklemek olacak. Artı 0 Eksi
Arrandale0 dedi: GTA V şu an diğer diskte. Diskte sisteme bağlı değilse yüklü değil diye gözükür. Genişletmek için tıkla... Galiba en kolay yolu tekrardan yüklemek olacak.
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 12 Kasım 2021 #15 Oywle dedi: Galiba en kolay yolu tekrardan yüklemek olacak. Genişletmek için tıkla... Evet. Hem daha sağlıklı olur. Artı 0 Eksi
Oywle dedi: Galiba en kolay yolu tekrardan yüklemek olacak. Genişletmek için tıkla... Evet. Hem daha sağlıklı olur.
KS KS Oywle Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 450 Çözümler 3 12 Kasım 2021 #16 Arrandale0 dedi: Evet. Hem daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi