HDD'deki programları SSD'ye aktarmak

fbgny

Hectopat
Katılım
6 Eylül 2015
Mesajlar
16
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhabalar öncelikle, Windows 10'u HDD'den SSD'ye aktaramadığım için SSD'ye temiz windows kurulumu yaptım. Casper programı ile denedim Acronis ile denedim ancak nafile. Programlarımı tekrar kuramam. İnternetim yetmez buna. Ayrıca driverlarımı da almam gerekiyor. Sizce ne yapmalıyım? Lütfen yardım edin. Sürekli casper ve acronis'ten hata alıyorum.
 
Programlarının kök dosyalarını, yani "C:/Program Files içerisindeki programlarının klasörlerini SSD'ne kes/yapıştır olayını gerçekleştirebilirsin.
Eğer programlarının nerede olduğunu bilmiyorsan kısayollarına sağ tıklayıp hedef bul seçeneğini işaretleyebilirsin. (Manuel yöntem, o programlar da aynı işlevi yapacaktır.)
 
O şekilde bazı programlar çalışsa da her program öyle kopyala yapıştır ile çalışmaz. İmaj programları ile olur en güzeli ama hata aldığını söylemişsin hata ne ise onu söyleyip yardım bekle.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı