Bi sıkıntı çıkmadı test ettimDiskin sağlığını kontrol edin. Bunun için HD Tune ve HD Sentinel yazılımlarından faydalanabilirsiniz. Yazılımları çalıştırıp sağlık sonuçlarını bizlerle paylaşınız.
Bi sıkıntı çıkmadı test ettimDiskin sağlığını kontrol edin. Bunun için HD Tune ve HD Sentinel yazılımlarından faydalanabilirsiniz. Yazılımları çalıştırıp sağlık sonuçlarını bizlerle paylaşınız.
HD Tune'de error scan taraması yaptınız mı? Quick scan tiki kapalı olsun. Biraz uzun sürebilir ayrıca.Bir sıkıntı çıkmadı test ettim.
Evet full yeşil karelerHD Tune'de error scan taraması yaptınız mı? Quick scan tiki kapalı olsun. Biraz uzun sürebilir ayrıca.
Diskte sorun yok o zaman sanırım. Fakat yine de sorun tam olarak neden kaynaklı bilmiyorum.Evet, tamamen yeşil kareler.
Bazen kabloyla uğraşınca gelip gidiyor heralde kablodanDiskte sorun yok o zaman sanırım. Fakat yine de sorun tam olarak neden kaynaklı bilmiyorum.
Elinizde başka SATA kablosu bulunuyor ise onunla deneyebilir misiniz?Bazen kabloyla uğraşınca gelip gidiyor. Herhalde kablodan.
Bazen kabloyla uğraşınca gelip gidiyor herhalde kablodan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.