Ege4523 Femtopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar, selam. Eski bir hard diskten bilgisayara bağlamadan verileri alabilir miyim yoksa bağlamam zorunlu mu? Hard diski PS3 takmak için ilk formatlamak istiyorum içindeki verileri ondan almak istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2022
Arkadaşlar, selam. Eski bir hard diskten bilgisayara bağlamadan verileri alabilir miyim yoksa bağlamam zorunlu mu? Hard diski PS3 takmak için ilk formatlamak istiyorum içindeki verileri ondan almak istiyorum.
aLyX3N Decipat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.090 Çözümler 1 Yer Anti Acer SSA Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #2 Yani hocam arabaya binmeden arabaya binebilir miyim gibi bir soru olmuş. Verileri yedeklemek içinde bir yer gerektiği için şart. Artı 0 Eksi
Yani hocam arabaya binmeden arabaya binebilir miyim gibi bir soru olmuş. Verileri yedeklemek içinde bir yer gerektiği için şart.
KS KS Ege4523 Femtopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #3 aLyX3N dedi: Yani hocam arabaya binmeden arabaya binebilir miyim gibi bir soru olmuş. Verileri yedeklemek içinde bir yer gerektiği için şart. Genişletmek için tıkla... Biliyorum onu bilgisayara bağlamadan telefona falan bağlamanın bir yöntemi var mı hocam öyle demek istemiştim. Artı 0 Eksi
aLyX3N dedi: Yani hocam arabaya binmeden arabaya binebilir miyim gibi bir soru olmuş. Verileri yedeklemek içinde bir yer gerektiği için şart. Genişletmek için tıkla... Biliyorum onu bilgisayara bağlamadan telefona falan bağlamanın bir yöntemi var mı hocam öyle demek istemiştim.
aLyX3N Decipat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.090 Çözümler 1 Yer Anti Acer SSA Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #4 Ege4523 dedi: Biliyorum onu bilgisayara bağlamadan telefona falan bağlamanın bir yöntemi var mı hocam öyle demek istemiştim. Genişletmek için tıkla... Hocam harici hard disk olsa olur diyeceğim de dahili hard disklerde bu işlem biraz zor oluyor dönüştürücüyle falan oluyordur belki ama bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Ege4523 dedi: Biliyorum onu bilgisayara bağlamadan telefona falan bağlamanın bir yöntemi var mı hocam öyle demek istemiştim. Genişletmek için tıkla... Hocam harici hard disk olsa olur diyeceğim de dahili hard disklerde bu işlem biraz zor oluyor dönüştürücüyle falan oluyordur belki ama bilmiyorum.
KS KS Ege4523 Femtopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #5 Birkaç tane fotoğrafı alacağım zaten PS3'e bağlayıp sadece onları alabilir miyim? aLyX3N dedi: Hocam harici hard disk olsa olur diyeceğim de dahili hard disklerde bu işlem biraz zor oluyor dönüştürücüyle falan oluyordur belki ama bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkürler. Artı 0 Eksi
Birkaç tane fotoğrafı alacağım zaten PS3'e bağlayıp sadece onları alabilir miyim? aLyX3N dedi: Hocam harici hard disk olsa olur diyeceğim de dahili hard disklerde bu işlem biraz zor oluyor dönüştürücüyle falan oluyordur belki ama bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkürler.