HDD'deki veriler nasıl alınır?

Ege4523

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, selam. Eski bir hard diskten bilgisayara bağlamadan verileri alabilir miyim yoksa bağlamam zorunlu mu?
Hard diski PS3 takmak için ilk formatlamak istiyorum içindeki verileri ondan almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani hocam arabaya binmeden arabaya binebilir miyim gibi bir soru olmuş. Verileri yedeklemek içinde bir yer gerektiği için şart.

Biliyorum onu bilgisayara bağlamadan telefona falan bağlamanın bir yöntemi var mı hocam öyle demek istemiştim.

Biliyorum onu bilgisayara bağlamadan telefona falan bağlamanın bir yöntemi var mı hocam öyle demek istemiştim.

Hocam harici hard disk olsa olur diyeceğim de dahili hard disklerde bu işlem biraz zor oluyor dönüştürücüyle falan oluyordur belki ama bilmiyorum.

Birkaç tane fotoğrafı alacağım zaten PS3'e bağlayıp sadece onları alabilir miyim?
Hocam harici hard disk olsa olur diyeceğim de dahili hard disklerde bu işlem biraz zor oluyor dönüştürücüyle falan oluyordur belki ama bilmiyorum.

Tamam hocam teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…