HDD'deki verileri nasıl kurtarabiliriz?

ru1ns

Kilopat
Merhaba,
Ofis dizüstü bilgisayarındaki HDD'de bulunan 30 GB'lık bir yedek klasörü, flash Disk'e aktarmıştım kes yapıştır şeklinde. Yani anlayacağınız silinme olmadı fakat şu an flash disk kayıp ve benim de bu verilere ulaşmam gerek (kamera kayıtları, evraklar, sözleşmeler vs. mevcut). Daha öncesinde minitool programı ile başka bir flash diskte bulunan dosyaları kısmende olsa kurtarabilmiştim ama onlar silinmiş dosyalardı. Şimdi buna benzer bir programla silinmeyen kes yapıştır yapılmış dosyaları kurtarabilme imkanı var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Ofis dizüstü bilgisayarındaki HDD'de bulunan 30 GB'lık bir yedek klasörü, flash Disk'e aktarmıştım kes yapıştır şeklinde. Yani anlayacağınız silinme olmadı fakat şu an flash disk kayıp ve benim de bu verilere ulaşmam gerek (kamera kayıtları, evraklar, sözleşmeler vs. mevcut). Daha öncesinde minitool programı ile başka bir flash diskte bulunan dosyaları kısmende olsa kurtarabilmiştim ama onlar silinmiş dosyalardı. Şimdi buna benzer bir programla silinmeyen kes yapıştır yapılmış dosyaları kurtarabilme imkanı var mıdır?

Disk Drill
EaseUS
Yazılımlarını deneyebilirsiniz. Yüksek ihtimalle işe yarayacaktır ancak %100 kurtarma yapamayabilirsiniz.

Öneriler için sağolun arkadaşlar. EaseUs ile tarama yaptım 1.5TB (3674534 dosya)'a yakın veri buluyor ve ne hikmetse bana en çok lazım olan 4 adet Excel dosyasını bulamıyor. İnanılır gibi değil ya, fi tarihinden kalan bir dosyayı sorunsuz karşıma getiriyor ama istediğim dosyalar ortada yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı