Y yusuf efe ok Decapat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 19 19 Haziran 2020 #1 Bilgisayarıma format attım, SSD'deki Windows'umu formattan sonra yanlışlıkla HDD'de ye kurdum. Bunu SSD'ye nasıl aktarabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2020
Bilgisayarıma format attım, SSD'deki Windows'umu formattan sonra yanlışlıkla HDD'de ye kurdum. Bunu SSD'ye nasıl aktarabilirim?
Truffade Megapat Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 270 Çözümler 11 19 Haziran 2020 #3 Bu rehberde anlatılıyor. Disk Klonlama ile Windows'u SSD'ye Taşıma Sabit diskte yüklü olan Windows'u disk klonlama ile yeni SSD'ye aktarıyoruz. Bilgisayarınızı hızlandırmak için yeni bir SSD aldınız ve halihazırda www.technopat.net
Bu rehberde anlatılıyor. Disk Klonlama ile Windows'u SSD'ye Taşıma Sabit diskte yüklü olan Windows'u disk klonlama ile yeni SSD'ye aktarıyoruz. Bilgisayarınızı hızlandırmak için yeni bir SSD aldınız ve halihazırda www.technopat.net
Lua Centipat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 359 Çözümler 4 19 Haziran 2020 #4 yusuf efe ok dedi: Bilgisayarıma format attım, SSD'deki Windows'umu formattan sonra yanlışlıkla HDD'de ye kurdum. Bunu SSD'ye nasıl aktarabilirim? Genişletmek için tıkla... Aktarmaktan ziyade tekrar format atarak SSD'ye kurmak en sağlıklı yol. Kopyalarken birşey ters giderse vs. sıkıntı çekersin.
yusuf efe ok dedi: Bilgisayarıma format attım, SSD'deki Windows'umu formattan sonra yanlışlıkla HDD'de ye kurdum. Bunu SSD'ye nasıl aktarabilirim? Genişletmek için tıkla... Aktarmaktan ziyade tekrar format atarak SSD'ye kurmak en sağlıklı yol. Kopyalarken birşey ters giderse vs. sıkıntı çekersin.
B beeblebrooks Hectopat Katılım 4 Şubat 2018 Mesajlar 102 19 Haziran 2020 #5 Yöntemi varsa bile tekrar formatlayıp SSD'ye kurmanın taşımaktan daha kolay olacağını düşünüyorum
dustfinger Megapat Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 95 Çözümler 3 19 Haziran 2020 #6 Buna bir göz atın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Buna bir göz atın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Fk_Jester Centipat Katılım 31 Temmuz 2019 Mesajlar 330 Çözümler 1 19 Haziran 2020 #7 Truffade dedi: Bu rehberde anlatılıyor. Disk Klonlama ile Windows'u SSD'ye Taşıma Sabit diskte yüklü olan Windows'u disk klonlama ile yeni SSD'ye aktarıyoruz. Bilgisayarınızı hızlandırmak için yeni bir SSD aldınız ve halihazırda www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Bu şekilde taşıdım ancak unutulmamalı ki "yeni olan disk, Windows sahibi eski diskten hafıza olarak büyük olmalı"
Truffade dedi: Bu rehberde anlatılıyor. Disk Klonlama ile Windows'u SSD'ye Taşıma Sabit diskte yüklü olan Windows'u disk klonlama ile yeni SSD'ye aktarıyoruz. Bilgisayarınızı hızlandırmak için yeni bir SSD aldınız ve halihazırda www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Bu şekilde taşıdım ancak unutulmamalı ki "yeni olan disk, Windows sahibi eski diskten hafıza olarak büyük olmalı"
bir2bir3bir4 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 2.362 Çözümler 21 19 Haziran 2020 #8 Hocam tekrar indirin derim. Klonlama yaparsanız biraz zayıf çalışabilir.
Y yusuf efe ok Decapat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 19 20 Haziran 2020 #9 en sağlıklısı tekrar formatsa işim kolay zaten pc ye hiçbir şey kurmadım