Çözüldü HDD'deki Windows'u M.2'ye kurma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MesivMacunu

Hectopat
Merhaba, yeni M.2 SSD aldım. Önceden HDD kullanıyordum. SSD'yi taktım fakat Windows'u ona nasıl kuracağımı bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?

Dosya Ekleri

• resim_2023-07-31_161843801.png
    resim_2023-07-31_161843801.png
    7,6 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Disk klonlayacaksınız eğer sıfırdan temiz kurulum yapmayacaksanız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Merhaba, yeni M.2 SSD aldım. Önceden HDD kullanıyordum. SSD'yi taktım fakat Windows'u ona nasıl kuracağımı bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
Format atman gerek USB ile Youtube de var eğer format atmak istemiyorsan C olanı yani OS kurulu olanı M2 ye klonlayıp biçimlendirmen gerekmektedir. Ben sıfırlayarak kullanmanı öneririm USB ile.

Temiz kurulum ile Direkt SSD ye kurun.

Disk klonlayacaksınız eğer sıfırdan temiz kurulum yapmayacaksanız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm
Temiz kurulum ile Direkt SSD ye kurun.
Kurulum videosu:

Format atarak temiz kurulum ile M.2 SSD'ye kurmanızı öneririm.

Temiz kurulum ile klonlama arasında fark var mı sizce hocam? Yani mevcutta sistemde bir sorun yoksa yine de temiz kurulum mu gerekir?

Olsun hocam, benim Windows hasarlıydı hasarlı olduğunu bilmiyordum direk klonladım yeniden kurdum, ben arkadaşın yerinde olsam verilerimi flasha atar sonra da temiz kurulum yapar verilerimi de SSD'ye atardım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı