Sizin dediğiniz klonlama işlemi. Arkadaşlar atmış videosunu. Ancak format atmak hem sağlıklı çalışması ve performans açısından en sağlıklı olanıdır. Zaten galiba önceden resme göre bakarsak 1TB HDD kullanıyordunuz. Eğer öyleyse yaptğınız işlem yanlış. İşletim sistemine gereğinden fazla depolama vermişsiniz. Ortalama en fazla 120GB yeterliydi. Diğer depolama biriminin hepsine oyun kurulup oradan oynayacaksınız. Normalde yapılması gereken durum bu. Onun dışında dediğim gibi format atmak en sağlıklı işlem.
Olsun hocam, benim Windows hasarlıydı hasarlı olduğunu bilmiyordum direk klonladım yeniden kurdum, ben arkadaşın yerinde olsam verilerimi flasha atar sonra da temiz kurulum yapar verilerine SSD'ye atardım.
Hocam Steam, EA Play, Epic Games, GeForce Experience, Battle.net vs. vs. çok fazla şifreyle giriş yapılacak program var. O yüzden sıfırdan kurulum zor geldi bana açıkçası bir de RDR2 save var benim o korkutuyor.
Hocam Steam, EA Play, Epic Games, GeForce Experience, Battle.net vs. vs. çok fazla şifreyle giriş yapılacak program var. O yüzden sıfırdan kurulum zor geldi bana açıkçası bir de RDR2 save var benim o korkutuyor.
Hocam bu konuda bilginiz varsa size bir şey sormak istiyorum. Şuanda kurulu olan Win 11 ve sorunsuz ise klonlamada herhangi bir sıkıntı var mı? Temiz kurulumun ne gibi bir avantajı olur PCIe 3.0 SSD'den PCIe 4.0 SSD'ye klonlama yöntemiyle aktarmadan?