HDD'den format sonrası resimlerimi nasıl kurtarırım?

Loxhel

Decapat
Daha fazla  
RAM
Gskill Ripjaws 3600Mhz 8x2
Anakart
B450M S2H
İşlemci
Ryzen 5 5600G
Merhaba dostlar,
Eski sistemimde kullandığım HDD'yi yeni sistemime taktım. UEFI olarak formatlamam gereken diski MRB'den GPT'ye çevirdim. Tabi çevirirken konsoldan diski komple "clean" komutuyla temizledim.
Fakat, tamamen aklımdan çıkan şey; bir klasörlük 2021'e ait olan resimlerimi yedeklememiş olmamdı. EaseUS programıyla diskimin "D" kısmını taramama rağmen bulamadı. Sonra CCleaner'in kurtarma yazılımıyla da denedim fakat sonuç yine aynı.
Şimdi ben bunları kurtaramayacak mıyım? Doğru yeri tarttığıma eminim garanti olsun diye "C"yi de tarattım ve sonuç nafile.

Üstüne yeni veriler yazılmış ise artık kurtaramazsınız diye biliyorum. Geçmiş olsun.

Üstüne yeni veriler yazılmış ise artık kurtaramazsınız diye biliyorum. Geçmiş olsun.

Formatlamadıysan burada göstermiş recover yöntemini.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

250GB ayırmıştım, üstüne 180GB veri yazdım.

O zaman çok zor kurtarman. Geçmiş olsun :( Neredeyse tümüne veri yazmışsınız.

Merhaba dostlar,
Eski sistemimde kullandığım HDD'yi yeni sistemime taktım. UEFI olarak formatlamam gereken diski MRB'den GPT'ye çevirdim. Tabi çevirirken konsoldan diski komple "clean" komutuyla temizledim.
Fakat, tamamen aklımdan çıkan şey; bir klasörlük 2021'e ait olan resimlerimi yedeklememiş olmamdı. EaseUS programıyla diskimin "D" kısmını taramama rağmen bulamadı. Sonra CCleaner'in kurtarma yazılımıyla da denedim fakat sonuç yine aynı.
Şimdi ben bunları kurtaramayacak mıyım? Doğru yeri tarttığıma eminim garanti olsun diye "C"yi de tarattım ve sonuç nafile.
Eğer dosyalarınız çok önemliyse ve bütçe sorununuz yok ise profesyonel firmalar var onları araştırabilirsiniz. Örneğin;
böyle bir firma var. Fakat fiyatları çok yüksek istiyorlar sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı