HDD'den ara ara bir miktar süren ses artışları geliyor. Kasam Spec Delta RGB, onun altına bir şeyler sıkıştırınca ses duruyor bazen de azalıyor. Eğer sorun çözülemeyecek bir şeyse 500 GB'lik HDD önerilerinizi beklerim.
Hocam ses gelince atarım. 47 bin saati var.Sesi kaydedip Youtube üzerinden paylaşır mısın? Ayrıca HDD HD TUNE'de kaç saat çalıştı olarak gözüküyor?
Bip değil çalışma sesi artıyor gibi bir şey.Hocam sesten kastınız nedir? Ben yeni HDD almıştım, 3 saniyede 1 bip sesi geliyordu, iade ettim. Sesten kastınız bip mi?
Ömrü tamamlanıyor yavaştan. Bence verilerinizi yedekleyin. HDD olarak WD markası önerilir.Hocam ses gelince atarım. 47 bin saati var.
Hocam model atarsanız güzel olur, yeni almayı düşünüyorum. Sistemde SSD var W10 kurulu.Ömrü tamamlanıyor yavaştan. Bence verilerinizi yedekleyin. HDD olarak WD markası önerilir.
Sistemde SSD var mı?
Hocam bazı yerler 10 yıllık gönderiyor. O yüzden çekiniyorum. Aldıktan sonra test edin.Hocam model atarsanız güzel olur, yeni almayı düşünüyorum. Sistemde SSD var W10 kurulu.
Hocam sanırsam sorun kapakdaymış. Arka kapağın ortasına doğru bastırınca yani güç kaynağının kablolarının geçtiği tarafa, o titreşimden dolayı sanırsam. Çünkü HDD'den çalışma sesi dışında ses gelmiyor. Ama bu ses çok fazla arttığı için ben HDD sandım. Tekrar kontrol edip geliyorum.Hocam normal çalışma sesi benim bildiğim her HDD'dan gelir, benimkinden çay hüpürdetme sesi geliyor arada bir. Daha önce var mıydı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.