Sisteminiz nedir sisteminize de bağlı olabilir eğer sisteminiz iyi ise ve hala oluyorsa evet bu HDD'den kaynaklıdır muhtemelen SSD'ye geçince düzelmiştir.
Onu pek bilemiyorum. İnternetiniz ile alakalı da olabilir, ekran kartınızla da, diskinizle de. Eğer internetin ve sistemin iyiyse sorun disk ile alakalı olabilir. Ve SSD'ye geçmen çözecektir.
Hocam açılış hızları efsane fark ediyor ya ben 160 HDD de oynuyordum oyunları 500 SSD'ye geçtim abi böyle bir fark olamaz tıkladığım açılıyor ETS 2 oynuyordum 3 dk bekletiyordu profil kısmında şimdi anında açılıyor. Ve bilgisayar artık daha sessiz
Ekran kartınla alakalı olduğunu düşünmüyorum. MTA çok yüksek donanım isteyen bir oyun değil. İnternetin de iyiyse SSD alman bu sorunu çözecektir muhtemelen.
Hocam benim sistemimin 2-3 katı sisteminiz var maşallah Allah yüksek sıcaklık vermesin, Allah kartın fanını bozmasın o sistemde olmaması lazım harita yüklenmemesi gibi şeyler eğer HDD'den ise şu an olmaz.
Hocam benim sistemimin 2-3 katı sisteminiz var maşallah Allah yüksek sıcaklık vermesin, Allah kartın fanını bozmasın o sistemde olmaması lazım harita yüklenmemesi gibi şeyler eğer HDD'den ise şu an olmaz.
Hocam estağfirullah benim bilgisayarda aynı FPS'yi veriyor ayarlarınız nedir ben en düşük ayarlarda %100 ölçeklemede 1440*900 30-40 FPS almayı başardım grafikleri biraz yükseltince 20'ye düşüyor ama çok güzel görünüyor.
Hocam estağfirullah benim bilgisayarda aynı FPS'yi veriyor ayarlarınız nedir ben en düşük ayarlarda %100 ölçeklemede 1440*900 30-40 FPS almayı başardım grafikleri biraz yükseltince 20'ye düşüyor ama çok güzel görünüyor.