x4r Kilopat Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 598 Çözümler 1 23 Haziran 2019 #1 Bugün Samsung'un 860 Evo 500 GB SSD'sini aldım. HDD'yi çıkarmam gerekiyor mu yoksa ikisi birlikte kullanılıyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2019
Bugün Samsung'un 860 Evo 500 GB SSD'sini aldım. HDD'yi çıkarmam gerekiyor mu yoksa ikisi birlikte kullanılıyor mu?
KS KS x4r Kilopat Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 598 Çözümler 1 27 Haziran 2019 #11 Dustin dedi: Klonlamak yerine SSD'ye temiz kurulum yaptıktan sonra bilgisayarı tekrar HDD'den başlat ve dosya aktarır gibi SSD'nin masaüstüne HDD'den dosya aktarımı yapıp HDD'yi sıfırlayabilirsin. Ben öyle yapmıştım bana daha mantıklı ve kolay gelmişti. Genişletmek için tıkla... Anlattıklarının yapılış videosu falan varmı çok bilgim yok da. Artı 0 Eksi
Dustin dedi: Klonlamak yerine SSD'ye temiz kurulum yaptıktan sonra bilgisayarı tekrar HDD'den başlat ve dosya aktarır gibi SSD'nin masaüstüne HDD'den dosya aktarımı yapıp HDD'yi sıfırlayabilirsin. Ben öyle yapmıştım bana daha mantıklı ve kolay gelmişti. Genişletmek için tıkla... Anlattıklarının yapılış videosu falan varmı çok bilgim yok da.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.551 Makaleler 1 Çözümler 38 27 Haziran 2019 #12 x4r dedi: Anlattıklarının yapılış videosu falan varmı çok bilgim yok da. Genişletmek için tıkla... SSD'ye Windows'u kur sonra bilgisayar kısmında HDD gözükecek sürücü olarak ondaki dosyaları kopyala yapıştır yap. Artı 0 Eksi
x4r dedi: Anlattıklarının yapılış videosu falan varmı çok bilgim yok da. Genişletmek için tıkla... SSD'ye Windows'u kur sonra bilgisayar kısmında HDD gözükecek sürücü olarak ondaki dosyaları kopyala yapıştır yap.
KS KS x4r Kilopat Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 598 Çözümler 1 27 Haziran 2019 #13 Ribozom dedi: SSD'ye Windows'u kur sonra bilgisayar kısmında HDD gözükecek sürücü olarak ondaki dosyaları kopyala yapıştır yap. Genişletmek için tıkla... Windows elimde yok onu nasıl hdd den aktarıcam ayrıca herşeyi aktarmıycam çünkü ssd 500 gb hdd Artı 0 Eksi
Ribozom dedi: SSD'ye Windows'u kur sonra bilgisayar kısmında HDD gözükecek sürücü olarak ondaki dosyaları kopyala yapıştır yap. Genişletmek için tıkla... Windows elimde yok onu nasıl hdd den aktarıcam ayrıca herşeyi aktarmıycam çünkü ssd 500 gb hdd
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.551 Makaleler 1 Çözümler 38 28 Haziran 2019 #14 x4r dedi: Windows elimde yok onu nasıl hdd den aktarıcam ayrıca herşeyi aktarmıycam çünkü ssd 500 gb hdd Genişletmek için tıkla... Windows'u bu rehber sayesinde kurabilirsiniz. Önce .ISO dosyasını Microsoft'un sitesinden indirin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
x4r dedi: Windows elimde yok onu nasıl hdd den aktarıcam ayrıca herşeyi aktarmıycam çünkü ssd 500 gb hdd Genişletmek için tıkla... Windows'u bu rehber sayesinde kurabilirsiniz. Önce .ISO dosyasını Microsoft'un sitesinden indirin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et