doruk hacihüseyin Centipat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 2 30 Kasım 2019 #1 Merhabalar. Benim 1 TB HDD var, PC'de bir diskteki sadece Win 10 dosyalarını 240 GB SSD'ye atmak istiyorum ama HDD'deki dosyalarında silmek istemiyorum, nasıl yapabilirim bunu? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2019
Merhabalar. Benim 1 TB HDD var, PC'de bir diskteki sadece Win 10 dosyalarını 240 GB SSD'ye atmak istiyorum ama HDD'deki dosyalarında silmek istemiyorum, nasıl yapabilirim bunu?
alptimuçin Megapat Katılım 5 Temmuz 2016 Mesajlar 176 Çözümler 1 Yer NİĞDE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Process Engineer 30 Kasım 2019 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS doruk hacihüseyin Centipat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 2 1 Aralık 2019 #3 Bu videoyu izledim bu butum harddiski kopyaliyor ben sadece win10 klonlama yapmak istiyorum Artı 0 Eksi