P Panter Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 2 8 Ekim 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, dün yeni bir sistem topladım ve içinde Windows kurulu olan bir SSD'si var. Ben eski bilgisayarımdaki içinde Windows kurulu olan HDD'yi yeni SSD'me kopyalamak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba arkadaşlar, dün yeni bir sistem topladım ve içinde Windows kurulu olan bir SSD'si var. Ben eski bilgisayarımdaki içinde Windows kurulu olan HDD'yi yeni SSD'me kopyalamak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Arda9843 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 3.095 Makaleler 4 Çözümler 15 8 Ekim 2020 #2 Disk Klonlama ile SSD'ye Geçiş - Technopat bu rehber işinize yarayacaktır. Artı 0 Eksi
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.128 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2020 #3 Yani SSD dekileri silip eski Windows'un olduğu HDD'yi komple klonlamak istiyorsun galiba. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Yani SSD dekileri silip eski Windows'un olduğu HDD'yi komple klonlamak istiyorsun galiba. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS P Panter Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 2 8 Ekim 2020 #4 ÇAĞATAY TORUN dedi: Yani SSD dekileri silip eski Windows'un olduğu HDD'yi komple klonlamak istiyorsun galiba. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
ÇAĞATAY TORUN dedi: Yani SSD dekileri silip eski Windows'un olduğu HDD'yi komple klonlamak istiyorsun galiba. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet.