HDD'den tak tak diye sesler geliyor

302322

Hectopat
Katılım
6 Şubat 2020
Mesajlar
724
Çözümler
1
Sağlığı iyi durumda.

HDD sağlığı.png
 
HD Tune Pro ile S.M.A.R.T (healt bölümünde) verilerini paylaşın ve bad sector (error scan) testi yapınız. Ardından sonuçları bizimle paylaşınız.

Bu işlemleri uygulayınız.
Kafa atma sesine benziyor mu, eğer benzemiyor ve yukarıdaki işlemleri bizimle paylaştığınızda da bir sorun yok ise o HDD zaten nükleer çekirdek gibi çalışıyor.
 
O ses HDD'nin okuma kafasından geliyor. Aman kendiniz HDD'nin içini açıp yapmaya çalışmayın, en küçük hatada tüm bilgiler silinebilir. Bunun için HDD'yi garantiye yollayın onlar yaparlar.
 
HDD kafasından geliyor o ses, sağlık ile alakası yok. Aldığınız yer ile görüşüp değişim isteyin.

4 yıllık HDD sence değişirler mi?
Sorunun HDD kaynaklı olduğunu sandım değilmiş.

Bu işlemleri uygulayınız.
Kafa atma sesine benziyor mu, eğer benzemiyor ve yukarıdaki işlemleri bizimle paylaştığınızda da bir sorun yok ise o HDD zaten nükleer çekirdek gibi çalışıyor.

HDD'nin hızı 55 MB olunca jet motoru gibi ses yapıyor.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı