HDD'den verileri kurtarmak

HDD'de sorun yok sanırsam anlattığınızdan bunu anladım. Eğer öyleyse bir başka bilgisayarda HDD'nizi takıp verilerinizi alabilirsiniz.
Evet, dediğinizi denedim ama boot etmiyor. Sağlam olduğundan eminim çünkü boot etmek için değil de ikincil HDD olarak bağladığımda dosyaları görüyorum.

HDD'de sorun yok sanırsam anlattığınızdan bunu anladım. Eğer öyleyse bir başka bilgisayarda HDD'nizi takıp verilerinizi alabilirsiniz.
Evet, dediğinizi denedim ama boot etmiyor. Sağlam olduğundan eminim çünkü boot etmek için değil de ikincil HDD olarak bağladığımda dosyaları görüyorum.
Verileriniz önemliyse bir başka HDD'ye alın. Başka bilgisayarda HDD'nizin sağlam olup olmadığını da HD Tune programıyla Healt, Error Scan, Benchmark testlerini yaparak ancak anlayabilirsiniz. Eğer sorun yoksa da boot ettiğiniz dosyayı kontrol edin. Başka bilgisayarda sorunsuz boot edebiliyor musunuz kontrol edin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı