HDD'den Windows silme

bikokorkmaz

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Sitede araştırma yaptım fakat geniş anlatımlı bir bilgi bulamadım. Ben 240 GB SSD aldım ve eski HDD'mi HDD kutusu ile portable HDD'ye çevirdim. Şimdi HDD'deki Windows'u silmem mümkün mü? Çünkü her şey için izin falan istiyor. Windows'u silsem onu bir işletim sistemi olarak görmekten vaz geçer mi bilgisayarım? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle bu işlem için format atmanız lazım. Bunun için de boot edilmiş bir USB ya da DVD'inizin olması gerekir. Bunlara sahipseniz; 'Windows'u nereye yüklemek istiyorsunuz' ekranında sürücüyü(HDD) biçimlendir yapabilirsiniz. Bu ekranda taktığınız SSD'nin boyutu kaç GB ise çıkacaktır. SSD'yi seçip, İleri demeniz yeterli olacaktır.

Bilgisayar açıkken harici olarak bağladıktan sonra formatlayamıyor musun? Minitool Partition Wizard programını indir. Diski seç. Görünen her ayrılmış alanı sil. Dikkatli ol SSD'ye dokunma. Hepsini sildikten sonra ayrılmamış alana sağ tıklayıp Yeni/Oluştur gibisinden bir şey olması lazım. Ona bas. Sonra sol üstten Apply de.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı