Bilgisayarımdaki HDD'yi çıkarıp Corsair Force GS'e Format atmaya çalışacağım.
Bilen arkadaşların tavsiyelerini incelemek için bu başlığı tekrardan açtım.
1- HDD'den SSD'ye Format nasıl atacağım ? Lisans problemi yaşar mıyım? (Windows 7 lisanslı kullanıyorum. )
2- Anakartımın SATA2 yada SATA3 desteklediğini bilemiyorum. Bu konuyu kesin olarak nasıl çözerim ?
Bende aynı SSD'yi kullanıyorum. Memnunum açıkçası direk sıfır kurulum. Format şeklinde Windows 8 kurarsan çok daha fazla verim alırsın. SSD'yi güncellemekten kasıt nedir? Onu anlayamadım.
Bende aynı SSD'yi kullanıyorum. Memnunum açıkçası direk sıfır kurulum. Format şeklinde Windows 8 kurarsan çok daha fazla verim alırsın. SSD'yi güncellemekten kasıt nedir? Onu anlayamadım.
Kurulumdan önce SSD'nin Firmware güncellemesi varsa Windows'u yüklemeden önce yapmasını istiyoruz. Çünkü Windows yüklü olduğu zaman Firmware güncellemesi yapılmıyor, yapılsa bile sıkıntı çıkarabiliyor.
Kurulumdan önce SSD'nin firmware güncellemesi varsa windows'u yüklemeden önce yapmasını istiyoruz. Çünkü windows yüklü olduğu zaman firmware güncellemesi yapılmıyor, yapılsa bile sıkıntı çıkarabiliyor.
Önemli değil. Buradaki amaç 2 kere iş yapmamak. SSD yazılımınız güncel ise sorun yok. CSSDT_1.0.0.0.exe — Yandex.Disk Bu programı yükleyerek Firmware kontrolü yapabilirsin.