HDD'li sisteme hafif ve güvenilir Windows 10 sürümü önerisi

xakiran

Hectopat
Katılım
25 Ocak 2022
Mesajlar
3.310
Çözümler
31
Windows 10 kurulduğunda yavaşlayan HDD'li sisteme güvenilir bir modlu Windows 10/11 ISO dosyası arıyorum. Arkaplanda Windows'un çalışmasını sağlayan hizmetlerin dışında hiçbir hizmetin çalışmadığı, Windows Defender ve Windows Update gibi hizmetlerinde kaldırıldığı bir Windows 10/11 sürümü var mıdır?
 
Windows 10 kurulduğunda yavaşlayan HDD'li sisteme güvenilir bir modlu Windows 10/11 ISO dosyası arıyorum. Arka planda Windows'un çalışmasını sağlayan hizmetlerin dışında hiçbir hizmetin çalışmadığı, Windows Defender ve Windows Update gibi hizmetlerinde kaldırıldığı bir Windows 10/11 sürümü var mıdır?

Hocam NTLite ile kendiniz yapabilirsiniz.

Internette resmi olmayan ISO'lar sıkıntılı olabiliyor.
 
Bence modlu sistemlere güven olmaz. O yüzden, orijinal ISO kullanın ve easy service optimer ile gereksiz hizmetleri kapatın. FR33THY'nin gereksiz hizmetleri kapatma BAT komutunu yapın. Revo Uninstaller ya da bu rehber ile işine yaramayan Windows uygulamalarını kaldırabilirsin. Daha sonra bu rehber ile Windows'u hızlandırabilirsin. HDD olduğu için gene yavaş çalışabilir ama en azından daha rahatlar ve güvenli olur. Defender'i kapatmak için Defender Control kullanabilirsin. Windows Update kapatmak için Windows Update blocker kullanabilirsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı