Paul Walkers
Hectopat
Merhabalar, başlıkta gördüğünüz gibi HDD'kin durumunu öğrenmek istiyorum, yardım edenlere teşekkürler!
Merhaba bilgisayarım hep sürücü hatası veriyor ama sorunu bulamıyorum kaç kere format attım Memtest 86 ile taradım bir türlü bulamadım. Daha 1 hafta önce bad sector taramasında hiçbir şey çıkmadıBu sekmede sadece hızlar gösteriliyor. Error scan sekmesinden tarama yapın ve health sekmesini de paylaşın.
Merhaba bilgisayarım hep sürücü hatası veriyor ama sorunu bulamıyorum kaç kere format attım Memtest 86 ile taradım bir türlü bulamadım. Daha 1 hafta önce bad sector taramasında hiçbir şey çıkmadı.
Kullandığınız disk sorunlu bu yüzden oluyor olabilir.Merhaba bilgisayarım hep sürücü hatası veriyor ama sorunu bulamıyorum kaç kere format attım Memtest 86 ile taradım bir türlü bulamadım. Daha 1 hafta önce bad sector taramasında hiçbir şey çıkmadı
Health kısmı.@Paul Walkers sürücü hatası başka bir sebepten olabilir. Siz health sekmesini de paylaşın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.