AbuzerDAG
Decapat
Merhaba. Windows 7'de kullandığım hard diski Windows 10 bilgisayarıma temel disk olarak bağladım. Kullanıcılar klasöründen kendi profilime girmede sorun yaşıyorum. Bu şekilde yüklemede kalıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Everyone için değil kendi hesabınız için erişim verin.
Güvenlik sekmesinden klasör sahipliğini aldınız mı?Merhaba. Windows 7'de kullandığım hard diski Windows 10 bilgisayarıma temel disk olarak bağladım. Kullanıcılar klasöründen kendi profilime girmede sorun yaşıyorum. Bu şekilde yüklemede kalıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Eki Görüntüle 2229228
Eki Görüntüle 2229230
Bunun dışında bir şey yapmadımGüvenlik sekmesinden klasör sahipliğini aldınız mı?
Sağ tıklayıp özelliklere basın ardından güvenlik sekmesinden izinleri değiştirip kendi hesabınıza tam denetim verin.
İzni Everyone için verdim, böyle bir sorunla karşılaştım.Sağ tıklayıp özelliklere basın ardından güvenlik sekmesinden izinleri değiştirip kendi hesabınıza tam denetim verin.
Sorunu çözdünüz mü?
Everyone olmaz hocam. Şu an kendi kullandığınız hesabınıza erişim vermelisiniz.
Everyone olmaz hocam. Şu an kendi kullandığınız hesabınıza erişim vermelisiniz.
Bu videodaki adımları uygulayın. Eğer everyone çalışmazsa kendi hesap isminizin yazılı olduğu seçeneği seçin.
Everyone için değil kendi hesabınız için erişim verin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.