Takar takmaz disk yönetiminden bir şey yapmama gerek kalmadan bilgisayar kısmında gözüktü, ayrıca içinde bu dosyalar var. Ürün ikinci el mi? Trendyol'dan almıştım.
Takar takmaz disk yönetiminden bir şey yapmama gerek kalmadan bilgisayar kısmında gözüktü, ayrıca içinde bu dosyalar var. Ürün ikinci el mi? Trendyol'dan almıştım.
Durum bu 14 TB veri 1 yıla yakın da çalışma ömrü gösteriyor. Sağlık durumu ve performansı da iyi gösteriyor. 150 liraya 500 GB almıştım böyle bir durumda kalacağımı biliyordum ama bu fiyata da bu oluyor ancak. İade mi etmeliyim?
Durum bu 14 TB veri 1 yıla yakın da çalışma ömrü gösteriyor. Sağlık durumu ve performansı da iyi gösteriyor. 150 liraya 500 GB almıştım böyle bir durumda kalacağımı biliyordum ama bu fiyata da bu oluyor ancak. İade mi etmeliyim?Eki Görüntüle 785370