şahsi
Kilopat
Sağlık durumunu kontrol edin.Takar takmaz disk yönetiminden bir şey yapmama gerek kalmadan bilgisayar kısmında gözüktü, ayrıca içinde bu dosyalar var. Ürün ikinci el mi? Trendyol'dan almıştım.
Takar takmaz disk yönetiminden bir şey yapmama gerek kalmadan bilgisayar kısmında gözüktü, ayrıca içinde bu dosyalar var. Ürün ikinci el mi? Trendyol'dan almıştım.
Takar takmaz disk yönetiminden bir şey yapmama gerek kalmadan bilgisayar kısmında gözüktü, ayrıca içinde bu dosyalar var. Ürün ikinci el mi? Trendyol'dan almıştım.
Ürün bilgileri kısmında falan yazması lazım Trendyol'da.
Sağlık durumunu kontrol edin.
HD Tune kurup Health kısmına bakın.
Çalışma saati gözükür.
Durum bu 14 TB veri 1 yıla yakın da çalışma ömrü gösteriyor. Sağlık durumu ve performansı da iyi gösteriyor. 150 liraya 500 GB almıştım böyle bir durumda kalacağımı biliyordum ama bu fiyata da bu oluyor ancak. İade mi etmeliyim?Eki Görüntüle 785370
Açıklamada 0 veya 2. el olduğuna dair bir şey göremedim, yorumlarda genelde olumluydu. Hatta ürünün linkini atıyorum.Aslında çok bir sağlık düşmemiş fakat açıklamada sıfır yazıyorsa iade et bence.
Açıklamada 0 veya 2. el olduğuna dair bir şey göremedim, yorumlarda genelde olumluydu. Hatta ürünün linkini atıyorum.
WESTERN DIGITAL Wd 500 Gb 3,5 Inc 7200 Rpm Sata3 Pc Hdd Wd5000avds Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
WESTERN DIGITAL Wd 500 Gb 3,5 Inc 7200 Rpm Sata3 Pc Hdd Wd5000avds yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Dediğinizi yapıyorum. Keşke almadan önce de buraya sorsaydım. Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.İade edip buna bakabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.