HDD'nin yerini CD-ROM'a takıp SSD'yi HDD'nin yerine takınca Windows gider mi?

Kalkan44

Decapat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
1 TB Toshiba
Anakart
Asus X550J
HDD'nin yerini CD-ROM'a takıp SSD'yi HDD'nin yerine takınca Windows'un kurulu olduğu HDD gider mi sorun yaşar mıyım?

Hocam demek istediğinizi tam anlayamadım eğer Windows HDD'ye kuruluysa ve bilgisayardan sökerseniz, yani sadece CD-ROM ve SSD ile çalışmasını isterseniz Windows gider bu konudaki önerim genel olarak Windows'u HDD değil SSD'ye takmanızdır. Daha hızlı çalışacaktır.

Yani eğer Windows o esnada herhangi bir bellekte kurulu değilse Windows açılmayacaktır fakat söktüğünüz bellekteki Windows medyasıyla birlikte (fotoğraflar, dosyalar vb.) Duracaktır sıkıntı olmaz.

Hocam demek istediğinizi tam anlayamadım eğer Windows HDD'ye kuruluysa ve bilgisayardan sökerseniz, yani sadece CD-ROM ve SSD ile çalışmasını isterseniz Windows gider bu konudaki önerim genel olarak Windows'u HDD değil SSD'ye takmanızdır. Daha hızlı çalışacaktır.

Yani eğer Windows o esnada herhangi bir bellekte kurulu değilse Windows açılmayacaktır fakat söktüğünüz bellekteki Windows medyasıyla birlikte (fotoğraflar, dosyalar vb.) Duracaktır sıkıntı olmaz.

HDD'yi CD-ROM'a, SSD yide laptopun anakartındaki porta takcak arkadaş.

Hocam windows kurulu disk komple sökülmediği sürece yani nereye olursa olsun farketmez takılmadığı sürece windowsunuz gitmez ama çıkarır geri (yeri farketmez) takmazsanız bi zahmet :)

Fakat tavsiyem şu şekildedir laptop kullanıyorsanız HDD'yi ellemeyin gerek yok CD-ROM'u söküp SSD kızağı alabilirsiniz.

Hocam Windows kurulu disk komple sökülmediği sürece yani nereye olursa olsun fark etmez takılmadığı sürece Windows'unuz gitmez ama çıkarır geri (yeri fark etmez) takmazsanız bir zahmet :)

Fakat tavsiyem şu şekildedir laptop kullanıyorsanız HDD'yi ellemeyin gerek yok CD-ROM'u söküp SSD kızağı alabilirsiniz.

SSD'yi içine tak dediler daha performanslı ve stabil çalışır dendi o yüzden içine takıp CD-ROM kızağına HDD takmayı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı