Çözüldü HDD'ye Windows 10 kurunca FPS düşüşü yaşanır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lodex

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşımın bilgisayarında çok fazla virüs olduğu için format atacak ama bilgisayarında Windows 10 ve HDD var açılırken vesaire çok uzun sürüyor diyor benim sorum HDD'ye Windows 10 kurulunca FPS düşüşü yaşanır mı yoksa sadece açılma süresi mi uzar? Bir de HDD'de yavaş çalışmayan Windows 10 sürümleri önerebilir misiniz?

Çözüm
Normalde ben de zaten Windows 8.1 kurardım ama zaten halihazırda key varken yeni key ile uğraştırmak istemedim. Peki HDD varken FPS düşüşü yaşıyor musunuz diğer Windows'lara göre?

FPS de fark olmadı. Ben AMD kullandığım için mecbur 10 yükledim.
Merhabalar arkadaşımın bilgisayarında çok fazla virüs olduğu için format atacak ama bilgisayarında Windows 10 ve HDD var açılırken vesaire çok uzun sürüyor diyor benim sorum HDD'ye Windows 10 kurulunca FPS düşüşü yaşanır mı yoksa sadece açılma süresi mi uzar? Bir de HDD'de yavaş çalışmayan Windows 10 sürümleri önerebilir misiniz?
Arkadaşın da dediği gibi, Windows 10'un SSD'yi şart koşması var, dolayısıyla HDD'de yavaş çalışmayan Windows 10 yok. 8.1 kurarsan güzel olur, nadiren onda da %100 disk kullanımı hatası meydana gelebiliyor. Home veya SL sürümü kurabilirsin.

Arkadaşın da dediği gibi, Windows 10'un SSD'yi şart koşması var, dolayısıyla HDD'de yavaş çalışmayan Windows 10 yok. 8.1 kurarsan güzel olur, nadiren onda da %100 disk kullanımı hatası meydana gelebiliyor. Home veya SL sürümü kurabilirsin.
Normalde ben de zaten Windows 8.1 kurardım ama zaten halihazırda key varken yeni key ile uğraştırmak istemedim. Peki HDD varken FPS düşüşü yaşıyor musunuz diğer windowslara göre?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı