Daha fazla
Rica ederim.
Hocam ben de hdd yi sata kablosuyla bağladım fakat bilgisayarda ve aygıtlarda görünmüyor.Elinizde anakart kutusundan çıkan bir tane SATA data kablosu var ise başka bir kabloya ihtiyacınız yok.
Hocam ben de HDD'yi SATA kablosuyla bağladım fakat bilgisayarda ve aygıtlarda görünmüyor.
Hayır. Güç bağlantısından gelen tek kablo var o da ekran kartına bağlı ve boş ucu hard diskle uyumlu değil. Bilgisayarımda ssd kurulu hard diski depolama için takıyorum ama görünmüyor.SATA kablosunun yanına güç bağlantısını yaptınız mı?
Güç kaynağından gelen kablo kalın uçlu adı ne oluyor tam bilmiyorum ama hard diskin girişi ince uzun bi giriş ona göre dönüştürücü var mıdır bilmiyorum.@Tufan4 HDD'e güç bağlantısı yapmadığınız sürece, sadece SATA kablosuyla diski sisteme gösteremezsiniz. Elektrik bağlantısını yapmanız lazım. Boşta güç kablosu yok ise yapacak bir şey yok. En azından Molex uçlu güç çıkışı falan olsaydı dönüştürücü satın alarak bir şekilde güç bağlantısı yapılabilirdi. Boşta güç çıkışı yok ise HDD'yi Anakart üzerinden çalıştıramazsınız.
@Tufan4 Büyük ihtimal molextir, ucun içinde 4 tane delik var mı yan yana?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.