HDD'yi PC Görmüyor

Geoffroy

Hectopat
Selamlar. Dün gece bilgisayar başında oyun oynarken HDD'den cızırtı sesleri gelmeye başlamıştı fakat bilgisayarımda herhangi bir soruna sebep olmadığı için umursamamıştım. Bugün uyanıp bilgisayarı açtığım andan beri HDD'yi bilgisayar görmüyor. Disk yönetiminde SSD sorunsuz görünürken sanırım HDD: Disk 1- Başlatılmamış şeklinde görünüyor. 2TB'lık ve yaklaşık olarak 8 senelik bir HDD. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisini de ayrı kombinasyonlarla denedim maalesef çalışmadı. Cızzt cızzt ses çıkardı 15 saniye o kadar.
O sesi 10 yıllık LGA775 DDR2 sistmim vardı. O da çıkarttı HDD bozukmuş onu fark ettik. Harici diskden veri atamıyoruz sadece kendi indirirse indiriyor windows falan açılıyor. Zaten 8 senelik demişsin belki de miadı doldu. Artık çözümler de fayda etmez gittin mi gidiyor :)

O sesi 10 yıllık LGA775 DDR2 sistmim vardı. O da çıkarttı HDD bozukmuş onu fark ettik. Harici diskden veri atamıyoruz sadece kendi indirirse indiriyor windows falan açılıyor. Zaten 8 senelik demişsin belki de miadı doldu. Artık çözümler de fayda etmez gittin mi gidiyor :)

Vallahi baya uğraştım yok çözemedim. Mecbur yeni HDD :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı