HDD'yi SSD'ye klonlama işlemi

Rasenity

Hectopat
1 TB HDD'ye sahibim. Yeni SSD aldım 480 GB kapasitede fakat hard diskim ikiye bölünük biri C olarak biride E: Olarak. C'de Windows, programlar 2-3 tane de oyun var. E de ise sadece oyun var. Ben sadece C'yi komple Windows programlar 2-3 tane oyun da dahil olmak üzere hepsini SSD'yi klonlamak istiyorum. Ama E: diski olduğu gibi kalacak şekilde bir program buldum. Öyle yapabileceğinden emin değilim bir de size danışmak istedim.

Adsız.png

Adsız1.png

1 TB HDD'ye sahibim. Yeni SSD aldım 480 GB kapasitede fakat hard diskim ikiye bölünük biri C olarak biride e: Olarak. C'de Windows, programlar 2-3 tane de oyun var. E de ise sadece oyun var. Ben sadece C'yi komple Windows programlar 2-3 tane oyun da dahil olmak üzere hepsini SSD'yi klonlamak istiyorum. Ama e: Diski olduğu gibi kalacak şekilde bir program buldum. Öyle yapabileceğinden emin değilim bir de size danışmak istedim.

Eki Görüntüle 531221

Eki Görüntüle 531224

Kardeşim ben de daha yeni klonladım yarım saat oldu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Bu videoyu izle ve dediklerini yap oradaki uygulamada sadece C: Yi seçebilceksin. Sorununu halledersin. İstediğin diski seçip kaynağı SSD olarak göster.

Kardeşim ben de daha yeni klonladım yarım saat oldu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Bu videoyu izle ve dediklerini yap oradaki uygulamada sadece C: Yi seçebilceksin. Sorununu halledersin. İstediğin diski seçip kaynağı SSD olarak göster.

e diskim silinmiyecek dimi dostum?

e diskim silinmiyecek dimi dostum?
Hiç bir disk silinmeyecek.
Toplamda 2 tane C olacak. (isimleri farklı olsa da içerisi aynı olan 2 bölüm olacak birisi HDD'deki öteki SSD'deki) Eğer her şey yolunda ise Disk Yöntetiminden HDD'deki C'nin bölümünü silip. E'yi genişletebilirsiniz.

1 TB HDD'ye sahibim. Yeni SSD aldım 480 GB kapasitede fakat hard diskim ikiye bölünük biri C olarak biride E: Olarak. C'de Windows, programlar 2-3 tane de oyun var. E de ise sadece oyun var. Ben sadece C'yi komple Windows programlar 2-3 tane oyun da dahil olmak üzere hepsini SSD'yi klonlamak istiyorum. Ama E: diski olduğu gibi kalacak şekilde bir program buldum. Öyle yapabileceğinden emin değilim bir de size danışmak istedim.

Eki Görüntüle 531221

Eki Görüntüle 531224
Bu konuda detaylı video var . Dikkat edeceğin kısım bağlantı kabloların ve c disk 480gb daraltman.

Eki Görüntüle 531221

Eki Görüntüle 531224

DiscWizard | Seagate Destek Türkiye seagate in bu programi mükemmel ve cok basit. kingston marka olmasina ragmen izin verdi. sorunsuz klonladim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı