HDMI 144 Hz almak mümkün mü?

Awose

Hectopat
Daha fazla  
HDMI'nın sadece 120Hz'yi desteklediğini görmüştüm. Ama 144 ile ilgi de birkaç duyum aldım 2.0 sanırım 144 almak mümkün müş. BENQXL2411 kullanıyorum DP girişi bulunmuyor. DVI ve HDMI ama DVI 144'üyle CS’de vs. tam akıcılık alamıyorum imput lag olabiliceğini düşündüm. HDMI alsam 144'ü destekleyen alabilir miyim? Var mıdır?

HDMI'nın sadece 120Hz'yi desteklediğini görmüştüm. Ama 144 ile ilgi de birkaç duyum aldım 2.0 sanırım 144 almak mümkün müş. BENQXL2411 kullanıyorum DP girişi bulunmuyor. DVI ve HDMI ama DVI 144'üyle CS’de vs. tam akıcılık alamıyorum imput lag olabiliceğini düşündüm. HDMI alsam 144'ü destekleyen alabilir miyim? Var mıdır?
HDMI ile bu mümkün ama o monitörün HDMI sürümü 2.0 olmadığı için 144Hz alamazsın.

Bazı mönitörlerde bu destek var ama sizin monitörünüz desteklemiyor. Aktif dönüştürücü almanız gerek o da 80-90 dolar. DVI girişinden 144 Hz alabilirsiniz.
evet DVI ile 144 alabiliyorum ama dediğim gibi akıcılığı alamıyorum arada takılmalar olabiliyor FPS'lik bi durum olmamasına rağmen imput lagdan olabiliceğini düşündüm.

Benim bildiğim HDMI dediğin max 120 dir istisnalar elbet vardır.

1.4 ve üstü HDMI kablosu ile ve monitör destekliyorsa 144 alabiliyorsun.
Bu BenQ nasıl bir hata yaptıysa herkes şu an bin pişman XL2411 modelinde sırf DP sorunu yüzünden.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı