HDMI 2.0 165 Hz vermiyor

kyrcdk

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 10200H GTX 1650 Ti 16GB Ram 512GB m.2 ssd
Merhaba, yeni kablo aldım monitör 165Hz acaba kablodan mı laptoptan mı dolayı? Kablonun üzerinde high Speed HDMI yazıyor. Bir de laptopun monitörde 120 Hz olduğu için mi diye düşündüm. Bir de kabloda Ethernet yazıyor.
Laptop: Monster Abra A5 v16.6

Merhaba, yeni kablo aldım monitör 165Hz acaba kablodan mı laptoptan mı dolayı? Kablonun üzerinde high Speed HDMI yazıyor. Bir de laptopun monitörde 120 Hz olduğu için mi diye düşündüm. Bir de kabloda Ethernet yazıyor.
Laptop: Monster Abra A5 v16.6
monitörün laptopun ve kablonun HDMI 2.0 desteklemesi gerekir. Laptopun desteğiyle ilgili bir veri bulamadım monitörünüz ise HDMI 1.4 ayrıca kabloda high speed yazması 2.0 olduğu anlamına gelmez. 165hz kullanmak istiyorsanız mini Displayportttan Displayporta kablo alıp onu kullanmalısınız

monitörün laptopun ve kablonun HDMI 2.0 desteklemesi gerekir. Laptopun desteğiyle ilgili bir veri bulamadım monitörünüz ise HDMI 1.4 ayrıca kabloda high speed yazması 2.0 olduğu anlamına gelmez. 165hz kullanmak istiyorsanız mini Displayportttan Displayporta kablo alıp onu kullanmalısınız
tamam teşekkür ederim bunu iade edeceğim

Monitörünüz HDMI 1.4 versiyona sahip olduğu için böyle bir sorun yaşıyorsunuz. Laptopunuzda Mini-DP çıkışı var. Bu çıkıştan FHD 360 Hz bile alabilirsiniz. Mini-DP to DP kablo almanız daha makul olacaktır.

Monitörünüz HDMI 1.4 versiyona sahip olduğu için böyle bir sorun yaşıyorsunuz. Laptopunuzda mini-DP çıkışı var. Bu çıkıştan FHD 360 Hz bile alabilirsiniz. Mini-DP to DP kablo almanız daha makul olacaktır.

Çok teşekkür ederim tamamen yanlış araştırmamdan dolayı kaynaklanıyor sağ olun var olun.

Monitörün laptopun ve kablonun HDMI 2.0 desteklemesi gerekir. Laptopun desteğiyle ilgili bir veri bulamadım monitörünüz ise HDMI 1.4 ayrıca kabloda high Speed yazması 2.0 olduğu anlamına gelmez. 165Hz kullanmak istiyorsanız mini displayportttan displayporta kablo alıp onu kullanmalısınız.

İyi günler hocam biraz geç yanıt verdim ama almam gereken ürün bu mu? Paugge Marka: Dp 1.2 Vesa Sertifikalı Thunderbolt2 Destekli Mini Displayport Kablo - 2m (entmdp1220 - Fiyatı, Yorumları

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı