40 Mbps internet nasıldır?

whywouldnot

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bu hız değerleri ortalama mı? Sıradan bir kullanıcı için yeterli mi?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    15,8 KB · Görüntüleme: 24
Ülke şartlarına göre idare eder. Video izleyip sosyal medya vs işler için yeterli. Tabii ki dünya çapında baya rezil bir durum.
Türknet sayesinde 2025 yılında Gigafiber'e geçtiğim için kendimi üstinsan gibi hissediyorum. Globalde müthiş dalga konusu olunacak bir durum.

40 mbps çok normal, yıllarca ben de 30-40 civarında aldım son derece merkezi bir bölgede

Küreselde ortalama internet hızı nasıl ki?
Şöyle söyleyeyim "download/upload" şeklinde. ABD'de çoğu evde 300/50 paketler çok uygun. Avrupada 300/400 paketler hem yaygın hem uygun. Japonya , Güney Kore gibi yerlerde 1 gb standart, 25 gb başlayacak. Genel olarak Avusturalya, Kanada , Rusya veya tüm balkanlar hepsi bizden çok önde. Afrikada bile şehir merkezlerine 60mbps internet geldi. Ayrıca ilk başta saydığım yerlerin hepsinde bir miktar daha tuzlu fatura ödeyerek 1gb/1gb elde etmek mümkün.

Altyapısı? Altyapı nedir hocam? Yaklaşık 8 senedir üzerinde çalışıyorlar sağ olsunlar. Umarım bir ara bitirirler.
VDSL olmasına rağmen ADSL kullananlar var siz sorguladığınız da sonuç ne çıkıyor?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı