HDMI 2.0 vs 1.4

Güliz

Hectopat
Merhabalar arkadaşlar. Kısaca bir sorum olacaktı. Laptopumun HDMI soketi 2.0. monitör alacağım. Monitörün soketinin de v2.0 mı olması gerek 144Hz alabilmem için yani uyumlu olması mı gerek yoksa bildiğimiz üzere v1.4'de 144Hz veriyor monitör soketi 1.4 olsa da olur mu? 2 girişin farklı olması sorun çıkartır mı onu düşünmekteyim şu an. (Alacağım kablo da v2.0) cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Evet dediğiniz gibi Display Port girişi yok. Peki onerebileceginiz monitör var mı? Üstte attığınız 27 inç, bana 24inc lazım yardımcı olur musunuz?

27 inç almamın sebebi 24 inç olup işimi güzel bir şekilde görebilecek HDMI 2.0 girişi olan kaliteli bir 144 hzin olmaması aslında. HP'nin hem 24 inç hem de HDMI 2.0 inputu olan bir modeli var mavi tasarımlı bir şeydi görünce direkt anlarsınız ama TN panel ben de TN panel istemedim hiç o yüzden 27 inç almak zorunda kaldım. Ha çok memnunum o ayrı.

Monitör Fiyatları - Epey bu linkten de görebileceğiniz gibi 144 Hz ve 24 inçlerin neredeyse hiçbirinde 2.0 kullanmamışlar.

bellirttiğiniz monitöru suan sipariş verdim yardımın için teşekkürler. bir de bu hdmi 2.0 kabloyu nerden aldın? önerebileceğin varmı?

Bellirttiğiniz monitöru şu an sipariş verdim yardımın için teşekkürler. Bir de bu HDMI 2.0 kabloyu nereden aldın? Önerebileceğin var mı?

Viewsonic'i aldıysanız çinde çıkan kablo 2.0, eksta bir kablo almanıza gerek yok. Ben aldım yedek olarak duruyor.

Bellirttiğiniz monitöru şu an sipariş verdim yardımın için teşekkürler. Bir de bu HDMI 2.0 kabloyu nereden aldın? Önerebileceğin var mı?

Paugge kablolar vesa destekli ben memnunum.

Ben karsilastim olmadi 120 ile kullanmak zorunda kaldim simdi mini display display 144'de ole aldim monitor 1.4'du kabloda paugge kablo idi satin aldim.

HDMI girişine 1.4 yazmışlar, laptop ise Max 120 Hz alırsınız.

Gamepower 27'' GPR27C1MS144 monitörüm var. Onda da 1.4 yazıyor ve şu an 120 hz de gitgeller alıyorum Laptopumda. Sizce kablom 2.0 olduğu için bu problem yaşanıyor olabilir mi ? Sizce ne yapmalıyım ?

Gamepower 27" GPR27C1MS144 monitörüm var. Onda da 1.4 yazıyor ve şu an 120 Hz'de gitgeller alıyorum laptopumda. Sizce kablom 2.0 olduğu için bu problem yaşanıyor olabilir mi? Sizce ne yapmalıyım?

Hayır 2.0 girişi olmalı monitörde ve laptopunuzdaki ekran kartı da 10. nesil ve üstü olmalı 2.0 10. nesil ile geldi çünkü.

Hayır 2.0 girişi olmalı monitörde ve laptopunuzdaki ekran kartı da 10. nesil ve üstü olmalı 2.0 10. nesil ile geldi çünkü.
Laptop kartım gtx 1650 HDMI 2.0 destekli fakat monitör 1.4 yazıyor ki Samsung monitörlerin bile HDMI değeri 1.4, tam anlayamadım sizi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…