HDMI bağlantı sorunu

Emreex0

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarı HDMI ile televizyona bağlıyorum video yok diyor nasıl çözebilirim?

Bilgisayarı yeniden başlatın ve sonra bilgisayar üzerinden sağ tık yapıp görüntü ayarlarına girin televizyonu görüp görmediğini kontrol edin 1/2 vs yazması lazım eğer yazıyorsa görüntüyü sadece televizyona vermesi için gerekli seçeneği işaretleyin (şu anda bilgisayarda değilim maalesef isim olarak aklımda değil) eğer yapamazsan bilgisayara geçtiğim zaman yardımcı olurum.
Bunu görmeniz gerekiyor:

Sonrada birden çok ekran yazan yerden hangi ekrana görüntü yansıtacağını belirle.

Son düzenleme:

Ekran kartında tek HDMI girişi var onu nasıl yapabilirim?

Yanlış anlamadıysam başka HDMI kablon yok o zaman yenisini alabilirsin ucuzları 10-20 TL civarı olması lazım zaten başka birşeyde yapamazsın.

Yok hocam HDMI kablo var 2 tane ama ekran kartımda 1 tane HDMI girişi var ve ben televizyona bağladığımda monitörü bağlayamıyorum televizyona da görüntü gelmediği için olmuyor.

Yok hocam HDMI kablo var 2 tane ama ekran kartımda 1 tane HDMI girişi var ve ben televizyona bağladığımda monitörü bağlayamıyorum televizyona da görüntü gelmediği için olmuyor.

İşte o zaman dediğim gibi çoğaltıcı kullanman gerekiyor linkini attığım ürünü alabilirsin onu aldığın zaman ekran kartına takıyorsun önceki ucu diğer yuvalarada TV için olan HDMI kabloyu ve monitör için olan HDMI kablosunu bağlayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…