Yahu kardeşim bildiği şeyin neyini emin olmak için soracak Allah aşkına? Bilmediği bir şey olsa neyse ama biliyor. Bak yazdığı şeyler şu:
"Gördüğünüz üzere Asus Prime B350M-K'da kendiliğinden HDMI çıkışı yok. Şimdi bu benim ona HDMI ekran kartı takamayacağım anlamına mı geliyor?"
"Teşekkür ediyorum. Peki neden böyle? Zaten görüntü kabloları ekran kartına bağlanmıyor mu anakartta neden görüntü çıkışı var?"
Yoksa biz de biliyoruz emin olmak için sormuş olabileceğini ama burda tamamen boş yapmış.
Ya onu biliyorum da ben onboard destekli anakartlarının milattan önce kaldığını sanıyordum. Dediğim gibi onboard kullanmadım hiç, bilmiyordum. Yoksa 2500K'da da dahili GPU vardı hâlâ da var. Aynen. Mesele çıkışa sahip olması zaten, gerisini GPU hâlleder.
E bunun görüntü çıkışını göremedim?
MSI Z270 GAMING M3 Intel Z270 Soket 1151 DDR4 3800MHz(O.C.) USB 3.1 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Aynen panpa. Cahilliğimize denk geldi işte. Aslında düşünmem gerekirdi ama insan hiç ilgilenmeyince bilmeyebiliyor.
Valla bu forumu çok sevdim kimse kişisel tartışmalara burnunu sokmuyor. DH'de olsa birkaç kişiyle papaz oldunuz mu linçliyorlar valla tam kanser ortam.