Asunmex Centipat Katılım 5 Haziran 2024 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #1 Yeni bir kasa aldım ama monitörüm eski, Vga çıkışlı. Ekran kartım RX550 Hdmi çıkışlı birbirlerine nasıl bağlayacağım?
Yeni bir kasa aldım ama monitörüm eski, Vga çıkışlı. Ekran kartım RX550 Hdmi çıkışlı birbirlerine nasıl bağlayacağım?
Çözüm D D Draxert 5 Nisan 2025 Asunmex dedi: Yeni bir kasa aldım ama monitörüm eski, VGA çıkışlı. Ekran kartım RX550 HDMI çıkışlı birbirlerine nasıl bağlayacağım? Genişletmek için tıkla... VGA to HDMI dönüştürücü alarak bağlayabilirsiniz hocam. Fiyatı 180-200TL civarı.
Asunmex dedi: Yeni bir kasa aldım ama monitörüm eski, VGA çıkışlı. Ekran kartım RX550 HDMI çıkışlı birbirlerine nasıl bağlayacağım? Genişletmek için tıkla... VGA to HDMI dönüştürücü alarak bağlayabilirsiniz hocam. Fiyatı 180-200TL civarı.
D Draxert Decapat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #2 Asunmex dedi: Yeni bir kasa aldım ama monitörüm eski, VGA çıkışlı. Ekran kartım RX550 HDMI çıkışlı birbirlerine nasıl bağlayacağım? Genişletmek için tıkla... VGA to HDMI dönüştürücü alarak bağlayabilirsiniz hocam. Fiyatı 180-200TL civarı. Artı 1 Eksi Çözüm
Asunmex dedi: Yeni bir kasa aldım ama monitörüm eski, VGA çıkışlı. Ekran kartım RX550 HDMI çıkışlı birbirlerine nasıl bağlayacağım? Genişletmek için tıkla... VGA to HDMI dönüştürücü alarak bağlayabilirsiniz hocam. Fiyatı 180-200TL civarı.
KS KS Asunmex Centipat Katılım 5 Haziran 2024 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #3 Draxert dedi: VGA to HDMI dönüştürücü alarak bağlayabilirsiniz hocam. Fiyatı 180-200TL civarı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler. Artı 0 Eksi
Draxert dedi: VGA to HDMI dönüştürücü alarak bağlayabilirsiniz hocam. Fiyatı 180-200TL civarı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler.
Whipman Hectopat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 1.304 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Radeon RX 9070 XT, Ryzen 7 9700X Eight Core Processor, Kingston NW2 500GB M2 SDD. 360MM PHANTOM SPİRİT SUPER COOLİNG SOĞUTMA Cinsiyet Erkek Meslek Kırbaççı 5 Nisan 2025 #4 Asunmex dedi: Yeni bir kasa aldım ama monitörüm eski, VGA çıkışlı. Ekran kartım RX550 HDMI çıkışlı birbirlerine nasıl bağlayacağım? Genişletmek için tıkla... Dönüştürücü alabilirsin ama görüntü kalitesi düşük olur önermem. Onun haricinde bir seçenek yok. Monitörü değiştirmen gerekebilir. Artı 0 Eksi
Asunmex dedi: Yeni bir kasa aldım ama monitörüm eski, VGA çıkışlı. Ekran kartım RX550 HDMI çıkışlı birbirlerine nasıl bağlayacağım? Genişletmek için tıkla... Dönüştürücü alabilirsin ama görüntü kalitesi düşük olur önermem. Onun haricinde bir seçenek yok. Monitörü değiştirmen gerekebilir.
KS KS Asunmex Centipat Katılım 5 Haziran 2024 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #5 Whipman dedi: Dönüştürücü alabilirsin ama görüntü kalitesi düşük olur önermem. Onun haricinde bir seçenek yok. Monitörü değiştirmen gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Görüntü kalitesi sorun değil hocam 2 ay idarelik kullanacağım. Sonrasında bir monitör alırım. Draxert dedi: VGA to HDMI dönüştürücü alarak bağlayabilirsiniz hocam. Fiyatı 180-200TL civarı. Genişletmek için tıkla... Hocam dönüştürücüyü aldıktan sonra hangi kabloyu kullanmam gerekiyor? Artı 0 Eksi
Whipman dedi: Dönüştürücü alabilirsin ama görüntü kalitesi düşük olur önermem. Onun haricinde bir seçenek yok. Monitörü değiştirmen gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Görüntü kalitesi sorun değil hocam 2 ay idarelik kullanacağım. Sonrasında bir monitör alırım. Draxert dedi: VGA to HDMI dönüştürücü alarak bağlayabilirsiniz hocam. Fiyatı 180-200TL civarı. Genişletmek için tıkla... Hocam dönüştürücüyü aldıktan sonra hangi kabloyu kullanmam gerekiyor?
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.194 Çözümler 98 5 Nisan 2025 #6 Asunmex dedi: Hocam dönüştürücüyü aldıktan sonra hangi kabloyu kullanmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Dönüştürücüyü pc'ye takacaksın. Daha sonra vga kablosunu kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
Asunmex dedi: Hocam dönüştürücüyü aldıktan sonra hangi kabloyu kullanmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Dönüştürücüyü pc'ye takacaksın. Daha sonra vga kablosunu kullanabilirsin.