Çözüldü HDMI çıkışlı ekran kartını VGA monitöre bağlamak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Asunmex

Centipat
Daha fazla  
Yeni bir kasa aldım ama monitörüm eski, Vga çıkışlı. Ekran kartım RX550 Hdmi çıkışlı birbirlerine nasıl bağlayacağım?

Yeni bir kasa aldım ama monitörüm eski, VGA çıkışlı. Ekran kartım RX550 HDMI çıkışlı birbirlerine nasıl bağlayacağım?

VGA to HDMI dönüştürücü alarak bağlayabilirsiniz hocam. Fiyatı 180-200TL civarı.

Çözüm
Yeni bir kasa aldım ama monitörüm eski, VGA çıkışlı. Ekran kartım RX550 HDMI çıkışlı birbirlerine nasıl bağlayacağım?

Dönüştürücü alabilirsin ama görüntü kalitesi düşük olur önermem. Onun haricinde bir seçenek yok. Monitörü değiştirmen gerekebilir.

Dönüştürücü alabilirsin ama görüntü kalitesi düşük olur önermem. Onun haricinde bir seçenek yok. Monitörü değiştirmen gerekebilir.
Görüntü kalitesi sorun değil hocam 2 ay idarelik kullanacağım. Sonrasında bir monitör alırım.

VGA to HDMI dönüştürücü alarak bağlayabilirsiniz hocam. Fiyatı 180-200TL civarı.
Hocam dönüştürücüyü aldıktan sonra hangi kabloyu kullanmam gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…