HDMI Çıkıştan DisplayPort Monitöre Bağlantı

Aveyron

Megapat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
Profil Kapağı
1524135806
Elimde HDMI çıkışı olan bir dizüstü bilgisayar ve DisplayPort girişi olan bir monitör var. Hep DP to HDMI şeklinde çeviriciler var tam tersini bulamadım. Bu bağlantıyı gerçekleştirmek için HDMI to DP çevirici gerekmiyor mu?

Laptop modeli ASUS X550JK
Monitör modeli AOC G2460PG

Son düzenleme:
Daha önce kullandım ve çalıştı görüntüde bozukluk olmadı lakin bende çalışması her sistemde çalışacağı anlamına gelmez.

Bilgisayarında USB-C varsa Displayport niyetine kullanabiliyorsun.

Yok maalesef. Model ASUS X550JK

Daha önce kullandım ve çalıştı görüntüde bozukluk olmadı lakin bende çalışması her sistemde çalışacağı anlamına gelmez.

Bu DVI dönüştürücü yalnız.

Yok maalesef. Model ASUS X550JK.

Bu DVI dönüştürücü yalnız.

Pardon yanlış linki atmışım sabahtan beri link kopyalıyorum kusura bakmayın,
Bu tarz aletlerde yön fark etmiyor hem monitöre hem ekran kartına takılabliyor.
Kendim de bu aletten kullanıyorum RX570 ekran kartımda.
Ve monitöre de taksam ekran kartına da taksam çalışıyor.

Pardon yanlış linki atmışım sabahtan beri link kopyalıyorum kusura bakmayın,
Bu tarz aletlerde yön fark etmiyor hem monitöre hem ekran kartına takılabliyor.
Kendim de bu aletten kullanıyorum RX570 ekran kartımda.
Ve monitöre de taksam ekran kartına da taksam çalışıyor.
PS3 için yanlışlıkla VGA to HDMI aldığımda fark etmişti o yüzden konu açma gereği duydum. Tecrübe eden birinin cevabını görmek güzel oldu. Sipariş geçelim bakalım. Teşekkür ederim.

Bende aynı konudan şikayetçiyim. Freesync kullanamıyorum bu yüzden çevirici vs bakıyorum. Hdmi to DP çeviricisi lazım. Fakat piyasa da yok. Onu alınca da görüntü veriyor mu ? Freesync açılıyor mu onu bilmiyorum. Birde Xbox'ıda bağlamayı planlıyorum Freesync için, o konuyu hiç bilmiyorum mesela... Siz bir sonuca varabildiniz mi ? Çözüm bulabildiniz mi ?
Elimde HDMI çıkışı olan bir dizüstü bilgisayar ve DisplayPort girişi olan bir monitör var. Hep DP to HDMI şeklinde çeviriciler var tam tersini bulamadım. Bu bağlantıyı gerçekleştirmek için HDMI to DP çevirici gerekmiyor mu?

Laptop modeli ASUS X550JK
Monitör modeli AOC G2460PG

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı